Ilmoitus Ricohin ja Toshiba Tecin välisestä yhteistyökumppanuudesta ja tarvittavista menettelyistä
19.05.2023

Ilmoitus Ricohin ja Toshiba Tecin välisestä yhteistyökumppanuudesta ja tarvittavista menettelyistä

TOKIO, 19.5.2023 – Ricoh Company, Ltd. (toimitusjohtaja: Akira Oyama; jäljempänä "Ricoh") ja Toshiba Tec Corporation (toimitusjohtaja: Hironobu Nishikori; jäljempänä "Toshiba Tec") ilmoittavat, että yhtiöt päättivät tänään molempien yhtiöiden hallitusten kokouksissa tehdä sopimuksen, jolla vahvistetaan monitoimitulostimien ja muiden laitteiden (jäljempänä "monitoimilaitteet") kehittämistä ja valmistusta koskevien liiketoimintojen integroinnin ehdot ja edellytykset tarvittavin menettelyin, kuten yritysjakautumalla, joka tulee voimaan tiettynä päivänä 1.4.2024 ja 30.6.2024 välisenä aikana ja josta yhtiöt sopivat erikseen (jäljempänä "liiketoimintojen integrointi"). Molempien yhtiöiden hallitukset päättivät myös tehdä liiketoimintojen yhdistämiseen liittyvän osakassopimuksen.

Näiden päätösten perusteella molemmat yhtiöt toteuttavat yritysjakautumisen kaltaisia menettelyjä, joiden tarkoituksena on perustaa yhteisyritys, joka tulee voimaan erikseen sovittuna päivänä 1.4.2024 ja 30.6.2024 välisenä aikana ja joka vastaa monitoimilaitteiden kehittämisestä ja valmistuksesta ja jossa molemmat yhtiöt ovat osakkaina.

Lisätietoja on osoitteessa https://www.ricoh.com/release/2023/0519_2.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Notice regarding Transfers (Acquisition of Shares) in Consolidated Subsidiaries

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy