Nimitys: Riikka Sainio, Direct Sales Director, Ricoh Finland Oy
01.04.2022

Nimitys: Riikka Sainio, Direct Sales Director, Ricoh Finland Oy

Ricoh Finland, Espoo, 1.4.2022 - Ricoh Finland Oy on nimittänyt Riikka Sainion Direct Sales myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Riikka Sainio, Direct Sales Director, Ricoh Finland Oy

Riikka Sainio on nimitetty suoramyynnistä vastaavaksi myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1. huhtikuuta 2022 alkaen. Riikka raportoi toimitusjohtaja Janne Tillille.

Riikka on työskennellyt Ricoh Finlandilla vuodesta 2020 ja on viimeksi toiminut uusien liiketoiminta-alueiden Business Managerina.

Ricoh Finland Oy:n johtoryhmän muodostavat 1.4.2022 alkaen toimitusjohtaja Janne Tilli, Sami Juvonen, Stiina Lerto ja Riikka Sainio.

Riikka kertoo: ”Ricohilla olen päässyt näköalapaikalle digitaalisten palveluiden eteenpäin viemisessä ja toteuttamisessa asiakkaidemme kanssa. Meillä on huippuluokan osaajat - on mahtavaa tehdä yhteistyötä yhdessä tinkimättömän ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Tuotteemme ja palvelumme ovat innovatiivisia ja korkealaatuisia. Asiakkaamme ovat suuria ja keskisuuria globaaleja ja suomalaisia organisaatioita useilta eri aloilta. Otankin uuden mahdollisuuden & haasteen innostuneena ja nöyränä vastaan.”

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy