Paragon laajentaa suoramainontavalmiuksiaan Ricoh Pro™ VC70000 -teknologialla
26.01.2021

Paragon laajentaa suoramainontavalmiuksiaan Ricoh Pro™ VC70000 -teknologialla

Ricoh Europe, Lontoo, 26.1.2021 – Paragon Customer Communications, Yhdistyneen kuningaskunnan suurin suoramarkkinoinnin tuottaja, on laajentanut suoramainontavalmiuksiaan pinnoitetuissa tiedotusvälineissä investoimalla Ricoh Pro™ VC70000  -mustesuihkutekniikkaa käyttävään väripainokoneeseen.

Paragon expands direct mail capabilities with Ricoh Pro™ VC70000 technology
Dave Phillips, Paragonin asiakasviestinnän tuotantojohtaja Ricoh Pro VC70000:n kanssa
Uusi painokone yhdistää kaksi olemassa olevaa Pro™ VC60000 -järjestelmää Itä-Lontoossa ja laajentaa Paragonin kykyä tuottaa offsetlaatuista suoramainontapostia, raportteja sekä kirjeitä ja hyllyetikettejä. Paragon on myös ottanut käyttöön RICOH Process Director™  ohjelmiston, joka tukee sujuvampaa tuotannon työnkulun hallintaa useissa sivustoissa.
Investointi jatkaa Paragonin sitoutumista innovatiiviseen teknologiaan ja seuraa Euroopan ensimmäisen Ricoh Pro™ V20100 jatkuvasyöttöisen mustesuihkulaitteen asentamista 18 kuukautta sitten, joka valittiin laajentamaan kirjojen tarvepainatuksen -palveluita. Pro VC70000 tarjoaa valikoiman tulostusvaihtoehtoja, kuten henkilökohtaista sisältöä täydellisiin sidottuihin kirjoihin ja taitettuihin osiin. Kannet valmistetaan äskettäin lisätyllä Ricoh Pro™ C9210 -digipainokoneella.
Clive Stringer, Ricoh Europen rullatulostuksen ja huippuluokan ohjelmistojen, kaupallisen ja teollisen painamisen johtaja, sanoo: "Olemme ylpeitä voidessamme työskennellä Paragonin kanssa sen kasvustrategian seuraavassa vaiheessa. Meillä on pitkäaikainen suhde, jossa Paragon on Ricoh-mustesuihkuteknologian varhainen omaksuja, joka alkoi yli kymmenen vuotta sitten. Pro VC70000 nopeuttaa offset-tulosteen siirtämistä digitaaliseen ja antaa sen erottua joukosta ja säästää mahdollisesti jopa 40 % paperikustannuksissa."
Paragonin asiakasviestinnän tuotantojohtaja Dave Phillips kommentoi: "Uusin Ricoh-investointimme antaa meille mahdollisuuden monipuolistaa tuotetarjontaamme. Arvostamme Ricohin panosta liiketoimintaamme sekä teknologian että kumppanina uuden liiketoiminnan kehittämisessä."
Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy