Quocirca nimesi Ricohin hallinnoitujen tulostuspalvelujen markkinajohtajaksi jo seitsemättä vuotta peräkkäin
08.10.2018

Quocirca nimesi Ricohin hallinnoitujen tulostuspalvelujen markkinajohtajaksi jo seitsemättä vuotta peräkkäin

Ricoh Europe, Lontoo, 8.10.2018 – Tutkimus- ja analyysiyritys Quocircan raportin mukaan Ricoh on säilyttänyt johtopaikkansa hallinnoitujen tulostuspalveluiden markkinoilla jo seitsemän vuoden ajan.

Quocircan Managed Print Services Landscape 2018 -raportissa* todetaan, että Ricoh on pitänyt pintansa, koska kapearajaisen keskittymisen sijaan yritys on uudistanut valikoimaansa asiakkaiden laajojen digitalisaatiotarpeiden mukaan. Tunnustusta annetaan lisäksi siitä, että perinteisten hallinnoitujen tulostuspalveluiden ohella Ricoh on rakentanut laajan, useita palvelutoimialoja (IT Services, Application Services ja Sustainability Services) kattavan palveluvalikoiman.

Ricohin hallinnoidut tulostuspalvelut ovat osa yrityksen Managed Document Services -portfoliota. Asiakkaan tietoprosessit mukautetaan ja optimoidaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Prosessitehokkuus ja tietoturvan taso paranevat, jolloin heikosti hallinnoidusta tulostusinfrastruktuurista johtuva kustannusten kasvu saadaan katkaistua.

Quocircan tutkimusjohtaja Louella Fernandes: – Ricohilla on runsaasti näyttöä tuotantotulostusalan laitteista ja ohjelmista. Suurten yritysten näkökulmasta Ricoh on erinomainen vaihtoehto silloin, kun sekä toimisto- että tuotantotulostuspalvelu on tarkoitus hankkia samalta toimittajalta.

Ricohin panostus pk-asiakkaisiin saa tunnustusta myös Fernandesilta.

Ricoh kehittää aktiivisesti pk-yrityksille tarjoamiaan palveluita, erityisen tärkeänä esimerkkinä yrityksen uusi WorkPlace+-konsepti. Yrityksellä on jo nyt hyvät valmiudet tukea pk-yrityksiä ketteryyttä ja prosessitehokkuutta parantavissa digitalisaatioprojekteissa, Fernandes selittää. Fernandesin mukaan Ricoh lukeutuu niihin harvoihin perinteisiin palveluntarjoajiin, joilla on vahva digitaalisia liiketoimintaprosesseja tukeva tuote- ja ratkaisuvalikoima, ja kehottaa Ricohia tarttumaan ainutlaatuisen asemansa tuomaan tilaisuuteen.

Ricoh Europen toimitusjohtaja David Mills: – On mahtavaa nähdä, että Quocirca lukee Ricohin hallinnoituja tulostuspalveluita tuottavien yritysten kärkijoukkoon jo seitsemättä vuotta peräjälkeen. Luotettava, joustava ja turvallinen palvelu on digitaalisen työympäristön kivijalka. Meistä on hienoa voida auttaa asiakkaita luovimaan digitaalisen aikakauden haasteissa, kaivamaan haasteiden joukosta uusia mahdollisuuksia ja kehittymään yrityksinä.

Lisätietoja Ricohin hallinnoitujen tulostuspalveluiden toiminta-ajatuksesta on osoitteessa www.ricoh.fi.

*Isossa-Britanniassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa tehtyyn tutkimukseen osallistui yhteensä 200 yritystä. Tutkimus kohdistui vähintään 500 työntekijän yrityksiin, jotka käyttävät hallinnoituja tulostuspalveluja entuudestaan. Tutkimuksessa keskikokoisiksi yrityksiksi määriteltiin 500–999 työntekijän yritykset ja suuriksi yrityksiksi yli 1 000 työntekijän yritykset.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy