Ricoh Business Booster EDGE lanseeraus
16.10.2020

Ricoh Business Booster EDGE lanseeraus

Ricoh Europe, Lontoo, 16.10.2020 – Ricoh Business Booster EDGE (RBB EDGE) tarjoaa tulostuspalvelujen tarjoajille kehitystyökaluja kasvun ja tuotannon digitalisoinnin vauhdittamiseksi.
Ricoh Business Booster EDGE launches to accelerate growth and business resilience
Menestyksekkään Ricoh Business Booster -koulutussivuston avulla RBB EDGE tarjoaa yksilöllisempää ja räätälöityä tukea tulostuspalvelujen tarjoajille. Tämä ainutlaatuinen digitaalisen tulostuksen kehittämisohjelma tukee asiakkaita tarjoamaan ja kehittämään uusia palveluita työkalujen, neuvojen ja menetelmien avulla. Yritysten omistajat, tuotantojohtajat, myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset hyötyvät seuraavasti:
  • Koe, miten innovointi voi lisätä tuottoa ja tehokkuutta.
  • Tutustu uusien liiketoimintamallien luomiseen.
  • Tehokkaiden markkinointisuunnitelmien luominen innovatiivisten markkinointitekniikoiden ja -teknologian avulla.
  • Opintopolut uusille ja olemassa oleville asiakkaille.
  • Uusien digitaalisten tulostusmahdollisuuksien hyödyntäminen.
  • Asiakasviestinnän kehittäminen.
Tärkeä askel uuden arvon rakentamisessa on se, että tulostuspalvelujen tarjoajat luovat vahvoja ja kestäviä liiketoimintamalleja. Tämän saavuttamiseksi Ricoh tekee yhteistyötä liiketoimintamallien asiantuntijan Strategyzerin kanssa.

Ricoh Europen kaupallisen ja teollisen tulostuksen johtaja Eef de Ridder: "Pandemia sai meidät nopeuttamaan RBB EDGE:n käyttöönottoa – ja mukauttamaan ohjelman painopistettä tukemaan tulostuspalveluiden tarjoajia. Ohjelma kattaa useita aihealueita, joista asiakkaamme ovat pyytäneet apua, kuten tehokkaan verkkokauppastrategian (web2print) tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen. Ohjelma auttaa heitä myös suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointistrategioita uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi."

RBB EDGE otetaan käyttöön koko EMEAssa seuraavan kuuden kuukauden aikana.
Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy