Ricoh charter-jäseneksi Microsoft Content Services - kumppanuusohjelmaan
19.01.2022

Ricoh charter-jäseneksi Microsoft Content Services - kumppanuusohjelmaan

Ricoh Europe, Lontoo, 19.1.2022 – Ricohin maailmanlaajuinen kyky toimittaa johtavia digitaalisia palveluja paikallisesti on tunnustettu Microsoft Content Services Partner -ohjelman charter-jäsenyydellä. 

Eksklusiivinen ohjelma antaa tunnustuksia yrityksille, jotka tarjoavat kokonaisvaltaisia ohjelmistoja ja palveluita, jotka yhdistävät kokonaisia työpaikkoja ja mahdollistavat älykkään sisällönhallinnan. 

Sen keskeisiä tavoitteita ovat mm:

  • Ihmisten ja tiedon yhdistäminen virtaviivaistamalla tiedon, resurssien ja asiantuntemuksen saatavuutta organisaatiossa
  • Sisällön käsittely älykkään luokittelun ja prosessien automatisoinnin avulla
  • Sisällön yhdistäminen ja hallinta turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden parantamiseksi

Alberto Mariani, Senior Vice President, Digital Innovation, Ricoh Europe sanoo: "Charter-jäsenyyden saavuttaminen on osoitus asiakaslähtöisestä lähestymistavastamme ja digitaalisen palvelumme valmiuksista. Pandemian jatkuvat vaikutukset ovat pakottaneet monet yritykset nopeuttamaan digitaalista  muutostaan työskennelläkseen ketterämmin ja parantaakseen rajat ylittävää yhteistyötä. Tätä taustaa vasten  yhä useammat asiakkaat lähestyvät Ricohia saadakseen tukea intranet-sivustojensa kehittämisessä Teamsissa ja sisällyttämällä tähän kehitystyöhön myös olemassa olevat tieto- ja dokumenttikantansa. Microsoft Viva on osoittautunut erityisen suosituksi integraatioksi tässä yhteydessä." 

Microsoft Viva on työntekijöiden kokemusympäristö, joka kokoaa yhteen työnkulkujen viestinnän, tiedot, oppimisen, resurssit ja oivallukset. Microsoft 365:n tarjoama ja Microsoft Teamsin kautta koettava Viva edistää kulttuuria, joka antaa ihmisille ja tiimeille mahdollisuuden olla parhaimmillaan sijainnistaan riippumatta. Ricohin Charter-jäsenyys sisältää sen työn Vivan kanssa, erityisesti:

  • Viva Connections: Microsoft Teamsin sovelluskokemus, joka on optimoitu tietotyöntekijöiden ja etulinjan työntekijöiden kokemusten mahdollistamiseksi 
  • Viva Insights: dataan perustuvat, yksityisyyttä suojaavat näkemykset ja suositukset tuottavuuden ja hyvinvoinnin parantamiseksi
  • Viva Learning: keskitetty oppimiskeskus Microsoft Teamsissa
  • Viva Topics: tekoälyä yhdistävät keinot suojata ja hallita tietoa koko organisaatiossa

Ricoh osoitti asiantuntemuksensa näillä aloilla kumppanuudellaan koulutusorganisaatio Lantran kanssa. Ricoh  kehitti teknologiaratkaisuja ja -työkaluja, jotka mahdollistavat digitaalisen muutoksen, vähentävät paperipohjaista tietoa ja parantavat työnkulkuja. Tämä on johtanut siihen, että tietotekniset käsittelyajat ovat lyhentyneet kolmesta päivästä vain sekunteihin. Se on myös  nopeuttanut Lantran uusien tuotteiden markkinoilletuloaikaa.

Mariani lisää: "Parhaan mahdollisen digitaalisen kokemuksen varmistaminen on muuttunut  välttämättömäksi. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme saavuttaneet charter-jäsenyyden osana  Microsoft Content Services Partner Programia. Pidämme sitä lisätodisteena kyvystämme johtaa muutosta, joka vapauttaa ihmisten potentiaalia teknologian voiman ja mahdollisuuksien avulla."

Lisätietoja Ricohin IT-palveluista saat osoitteesta www.ricoh-europe.com/its.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy