Ricoh edelleen mukana FTSE4Good- ja FTSE Blossom Japan -listoilla
10.08.2018

Ricoh edelleen mukana FTSE4Good- ja FTSE Blossom Japan -listoilla

TOKIO, 10.8.2018 – Ricoh Company, Ltd. on taas valittu mukaan ESG-investointien osakehintoja indeksoiviin FTSE4Good Index -sarjaan sekä FTSE Blossom Japan Indexiin. 

Ricoh on ollut mukana FTSE4Good Indexissä jo 15 peräkkäisenä vuotena (vuodesta 2004) ja melko uudessa FTSE Blossom Japan Indexissä viime vuodesta saakka.

FTSE Russell on London Stock Exchange (LSE) pörssikonsernin tytäryhtiö. FTSE Russell on valinnut yrityksiä FTSE4Good Indexiin vuodesta 2001 keskittyen hyvää ympäristö-, yhteiskunta- ja hallintotapaa (ESG) harjoittaviin yhtiöihin. 

FTSE Blossom Japan Index luotiin vuonna 2017 erityisesti japanilaisille yrityksille, ja sen jälkeen valtion eläkerahasto GPIF on ottanut sen käyttöön ESG-sijoitusten osakeindeksiksi. (ESG-sijoittamisessa otetaan huomioon yrityksen taloustietojen lisäksi suhtautuminen ympäristö- ja yhteiskunta-asioihin sekä hallintotapa). ESG-sijoitukset perustuvat ymmärrykseen, että vastuullinen yritystoiminta auttaa poistamaan riskejä. Tällaista tietoa ei saa tavanomaisista talousraporteista, ja ESG-sijoitukset voivat johtaa yritysten entistä kestävämpään kasvuun ja parempaan tuottoon keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä.

Hyödyllisiä linkkejä

FTSE4Good 

http://www.ftse.com/products/indices/FTSE4Good

FTSE4Good Index

http://www.ftserussell.com/files/press-releases/ftse4good-semi-annual-review-june-2018

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy