Ricoh edistää luovaa innovointia Bianchin kanssa FESPA 2018 -messuilla
22.03.2018

Ricoh edistää luovaa innovointia Bianchin kanssa FESPA 2018 -messuilla

Ricoh Europe, Lontoo, 22.3.2018 – Printin voima ja teho vaikuttavista julisteista personoituihin tekstiileihin käyvät ilmi Ricohin ja Bianchi esittäytyessä yhdessä FESPA 2018 -messuilla.
Ricohin yhteistyö Bianchin kanssa osoittaa printin voiman mm. Ri 6000:n DTG-tekstiilipainatusominaisuuksissa
Ricohin yhteistyö Bianchin kanssa osoittaa printin voiman mm. Ri 6000:n DTG-tekstiilipainatusominaisuuksissa
Ricoh korostaa tulostus- ja viestintäyrityksille uusia mahdollisuuksia eläväisellä kyltti- ja näyttösektorilla, jossa esitellään myös teollisen tuotannon käytännön sovelluksia. Esiteltäviä painotuotteita ovat muun muassa luettelot, julisteet, liput, seinätarrat, T-paidat ja kassit.

– Tekniikka ja design ovat sekä Ricohin että Bianchin ydintoimintaa, sanoo Ricoh Europen kaupallisen ja teollisen tulostuksen yksikön mustesuihkutulostuksen johtaja Graham Kennedy. – Siksi kumppanuutemme on täydellinen. Kumpikin yritys on omistautunut johtamaan markkinaansa innovoinnin ja tulosten keinoin.

– Simuloimme messuilla tyypillistä Bianchi-myymälää, jonka nimi on Bianchi Corner. Messuvieraat pääsevät näkemään Ricohin järjestelmien mahdollistamia sovelluksia ja ratkaisuja. Innoittavat käytännön sovellukset rohkaisevat pohtimaan omaa tarjontaa ja uusia markkinoita.   

Bianchi Cornerissa esitellään muun muassa seuraavia tuotteita: 
  • Lippuja, julisteita ja seinätarroja, jotka on tulostettu suuren koon Ricoh Pro™ Pro L4160 -lateksitulostimella.
  • Jäykkiä näyttöpaneeleja, jotka on tuotettu Ricoh Pro™ T7210 UV -tasopainokoneella.
  • Pikeepaitoja, T-paitoja, lakkeja ja kasseja, jotka on painettu Ri 100-, Ri 3000- ja Ri 6000 -tekstiilipainojärjestelmillä.
  • Luetteloita, esitteitä, julisteita ja kortteja, jotka on tulostettu uudella arkkisyöttöisellä Ricoh Pro™ C7200x -väridigitulostinsarjalla. 

Bianchi Corner sijaitsee 15.–18.5. Ricohin osastolla A50 hallissa 3.1 Messe Berlin -keskuksessa. Messujen jälkeen se siirretään innostamaan asiakkaitamme luovuuteen Ricohin esittelykeskukseen Ison-Britannian Telfordiin. 

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy