Ricoh edistää tulostustuotannon kehitystä kumppaninaan TheMagicTouch
20.03.2018

Ricoh edistää tulostustuotannon kehitystä kumppaninaan TheMagicTouch

Ricoh Europe, Lontoo, 20.3.2018 – Tulostusasiantuntija Ricoh tekee yhteistyötä johtavan siirtopainotekniikan toimittajan TheMagicTouchin kanssa, jotta yhä useampi yritys voi laajentaa tarjontaansa Ricohin Ri 100 -tekstiilipainoratkaisun avulla.
TheMagicTouch-kumppanuuden myötä Ricohin Ri 100 auttaa yhä useampia yrityksiä kehittämään tarjontaansa
TheMagicTouch-kumppanuuden myötä Ricohin Ri 100 auttaa yhä useampia yrityksiä kehittämään tarjontaansa
TheMagicTouch perustettiin yli 25 vuotta sitten. Se toimittaa kuvansiirtopapereita ja muita materiaaleja, lämpöprässejä, lasertulostimia, piirtureita, leikkureita ja muita laitteita ympäri maailman. Lisäksi yrityksen valikoimaan kuuluu laaja valikoima personoitavia tuotteita. Huhtikuusta lähtien TheMagicTouch jälleenmyy verkostonsa kautta Ricohin Ri 100:aa Ranskassa, Italiassa, Alankomaissa, Espanjassa ja Isossa-Britanniassa.  Muut EMEA-alueen maat liittyvät joukkoon tämän vuoden kesäkuussa.

Lähtötason Ricoh Ri 100 Direct to Garment -tulostin on ihanteellinen tarvepainatusratkaisu tulostuspalveluille, jotka tarjoavat personoituja mainos- ja tilaustuotteita, kuten T-paitoja. Vakaa ja luotettava järjestelmä hyödyntää Ricohin monipuolista piezo-sähköön perustuvaa mustesuihkuteknologiaa, joka tuottaa terävää ja laadukasta painojälkeä. Kokonaisratkaisuun sisältyvät tulostin ja valinnainen turvavarusteltu lämpöprässi. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä laadukasta painojälkeä ja helppokäyttöisyyttä edulliseen hintaan. 

Ricoh Europen kaupallisen ja teollisen tulostuksen yksikön mustesuihkutulostuksen johtaja Graham Kennedy: – Meistä on hienoa, että TheMagicTouch ymmärtää Ricohin tekstiilipainotekniikan lisäarvon asiakkailleen ja että laadukas ja helppokäyttöinen Ri 100 läpäisee sen kovat testivaatimukset.

TheMagicTouchin perustaja ja toimitusjohtaja Juergen Hagedorn: – Pyrimme aina laajentamaan ja kehittämään tarjoamiamme innovatiivisia ratkaisuja.  Ri 100 on kustannustehokas ja kattava ratkaisu ja siksi täydellinen lisätekniikka, jonka uskomme tukevan monen yrityksen kannattavaa kasvua.

Ricohin Ri 100 esitellään ympäri Eurooppaa muun muassa FESPA-messuilla, Messe Berlin, 15.–18.5, halli 3.1 osasto A50 (Ricoh) ja halli 4.1 osasto D59 (TheMagicTouch).

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy