Ricoh esittelee laajan valikoiman teollisia toimintoja IDTechEx Show 2018 -messuilla
28.03.2018

Ricoh esittelee laajan valikoiman teollisia toimintoja IDTechEx Show 2018 -messuilla

Ricoh Europe, Lontoo, 28.3.2018 – Tulostukseen ja valmistukseen erikoistunut Ricoh esittelee kaikkien aikojen laajimman valikoiman teollisia toimintoja IDTechEx Show’ssa (11.–12.4. Estrel-messukeskuksessa Berliinissä).
Ricohin edustajat esittelevät useita innovaatioita, esimerkiksi lisäävää valmistusta keramiikasta, lasista, metallista ja teollisista tulostussovelluksista. Esiteltävät tekniikat ja materiaalit täydentävät Ricohin lisäävän valmistuksen, teollisen mustesuihkutulostuksen ja energianhallinnan tarjontaa. 

Ricoh esittelee tapahtumassa uuden, energian keruuseen kehitetyn Solar Dye Cell -pinnoitteen ensimmäistä kertaa Euroopassa. Lisäksi Ricohin teollisen tuotannon asiantuntijat esittelevät mustesuihkutekniikan valojännite- ja johdesovelluksia.

Ricoh Europen teollisen liiketoiminnan kehitysjohtaja Dave Varty: – Ricohin historia valmistuksen ja teollisuuden sovellusten asiantuntijana alkoi jo silloin, kun yritys perustetiin vuonna 1936. Siitä lähtien olemme jatkaneet innovointia monilla osa-alueilla tulostuspäiden valmistuksesta kirurgian opetukseen tarkoitettuihin vesigeelielimiiin ja suoniin.

Varty esittelee nykyisiä lisäävän valmistuksen materiaali-innovaatioita, joita on kehitetty lähes nollasta viimeisten 80 vuoden ajan ja jotka ovat johtaneet Ricohin kaikkien aikojen kattavimpaan tarjontaan teollisuudelle.

Varty lisää: – Ricohin kehittämää tekniikkaa käyttävät teollisuudenalat biolääketieteestä autoteollisuuteen ja rakenteiden suunnitteluun. Musteiden ja tulostusvärien lisäksi meillä on merkittävä kokemus tekokuitujen, metallien ja keramiikan käsittelystä sekä sideaineiden suihkutuksesta.

Ricohin edustajat ovat paikalla osastolla K16 koko tapahtuman ajan.

Lisätietoja on osoitteessa www.ricoh-europe.com

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy