Ricoh esittelee vuorovaikutteisten valkotaulujen uudet älyohjaimet ISE 2018 -messuilla
18.01.2018

Ricoh esittelee vuorovaikutteisten valkotaulujen uudet älyohjaimet ISE 2018 -messuilla

Työpaikan yhteistyön evoluutio tuo uusia sovelluksia monille aloille ja markkinoille.
Ricoh Europe, 18.1.2018 – Työpaikan yhteistyön ja tekniikan asiantuntija Ricoh esittelee monipuolisimman viestintäpalvelu tuotteiden ja -toimintojen valikoimansa maailman suurimmilla AV-messuilla ISE-tapahtumassa, joka pidetään 6.–9.2. Amsterdamin RAI-keskuksessa
Esiteltävien innovaatioiden joukossa on entistä laajempi valikoima Ricohin vuorovaikutteisten valkotaulujen kanssa yhteensopivia älyohjaimia.

Uudet ohjaimet voidaan määrittää toimimaan asiakassegmentin ja markkinan mukaan räätälöitävillä käynnistyspalkilla ja sovelluksilla. Lisäksi ohjaimet tukevat Microsoft Windows 10 -käyttöjärjestelmää. M

Yhteensopivuus Ricohin vuorovaikutteisten valkotaulujen kanssa tarjoaa optimaalista joustoa: taulujen käyttäjät pääsevät pitämään entistä parempia ja kiinnostavampia kokouksia ja tiedotustilaisuuksia. Kokoonpano on helppo määrittää, hallita ja lukita käynnistyssovelluksen avulla, josta muodostuu kaikkien toimintojen pääkäyttöliittymä.

Ricoh esittelee koko tapahtuman ajan digitaalisen työpaikan etuja ja demonstroi valikoimansa ratkaisuja, joilla yritykset saavat yhteistyön sujumaan tehokkaasti ja tuloksekkaasti.

Messuilla esitellään muun muassa seuraavaa tekniikkaa:
  • Vuorovaikutteinen valkotauluvyöhyke IBM Watson™-keinoälyavustajalla 
  • Visuaalisen viestinnän piste vuorovaikutteisella vastaanottovirkailijatoiminnolla
  • Ricoh P3500M viestintäjärjestelmän mahdollisuuksia esittelevä vetäytymishuone
  • Vakio- ja lähiprojektoreja, joilla voi heijastaa ja pyyhkäistä kuvaa Ricoh D5520 -valkotaululla 
  • Ricohin kumppaneiden digitaalisia kylttejä ja Condeco™ -huonevarausjärjestelmä 

Asiantuntijoiden puheenvuoroja
Ricohin edustajat löytyvät Smart Building -alueen hallin 9  osastolta B-176. Tuotedemojen lisäksi he kertovat, miten visuaalisen viestinnän ympäristöjen hankinta-, toimitus-, hallinta- ja tukiprosessin virtaviivaistaminen lisää tuottavuutta ja kannattavuutta.
Tapahtuman ensimmäisenä päivänä kello 14.30–15.00 Ricohin viestintäpalvelujen asiantuntija esittelee useita case-esimerkkejä Smart Building Solutions -auditoriossa. Tilaisuudessa kerrotaan, miten Ricohin uusimmat ratkaisut ovat auttaneet asiakkaita edistämään työpaikan yhteistyötä ja työtilojen käyttöä.

Ricoh Europen viestintäpalvelujen EMEA-alueen markkinointijohtaja Oscar Mellegers: – Koko Euroopassa on merkittävästi kysyntää ja kiinnostusta innovatiivista työpaikkatekniikkaa kohtaan. Ricohin sponsoroima tutkimus osoittaa, että jopa 98 % työntekijöistä suhtautuvat innokkaasti tai jännittynein odotuksin uuden tekniikan käyttöönottoon. Työntekijät haluavat selvästi käyttöönsä sopivimmat ja tehokkaimmat työkalut hoitaakseen roolinsa entistä tuottavammin ja tehokkaammin. Meistä on hienoa esitellä näitä mahdollisuuksia livenä ISE-messuilla.
Vapaaliput ISE 2018 -messuille
Jos haluat vapaalipun ISE 2018 -messuille (arvo 150 € + ALV ostettuna tapahtumapaikalta), ilmoittaudu www.iseurope.org-sivustolla Ricohin omalla koodilla 915577. Tapahtumaan voi ilmoittautua myös osoitteessa www.ricoh-europe.com/ise2018.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy