Ricoh Europe: Nicola Downing nimitetty uudeksi toimitusjohtajaksi
04.04.2022

Ricoh Europe: Nicola Downing nimitetty uudeksi toimitusjohtajaksi

Ricoh Europe, Lontoo, 04.4.2022 – Ricoh Europe ilmoitti tänään Nicola Downingin nimittämisestä uudeksi toimitusjohtajaksi. 

Ricoh Europe: Nicola Downing nimitetty uudeksi toimitusjohtajaksi
Nicola Downing on Ricoh Europen uusi toimitusjohtaja.

Muutoksen myötä Downing ottaa vastuun yhtiön ja sen tytäryhtiöiden yleisestä tuloskehityksestä ja strategisesta suunnasta. Hän seuraa tehtävässä vuodesta 2014 lähtien toiminutta David Millsiä. 

Downing aloitti Ricoh Europella vuonna 2005. Viimeksi hän toimi COO:na, jossa hän vastasi yhtiön toiminnoista. Tällöin kaikki Ricohin tytäryhtiöt Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa sekä myynti ja logistiikka raportoivat hänelle. Tätä ennen hän toimi yhtiön talousjohtajana.

Mills, joka aloitti Ricoh-konsernissa vuonna 2008, jatkaa Ricoh Europen puheenjohtajana. Hän keskittyy Ricoh Europen digitaalisten palvelujen valmiuksien vahvistamiseen hyödyntäen huomattavaa kokemustaan Ricoh Europen johtoryhmän ohjauksessa ja neuvonnassa.

Mills kommentoi muutoksia seuraavasti: "Olen iloinen Nicolan hyvin ansaitusta nimityksestä toimitusjohtajaksi ja tiedän, että Ricoh Europe on parhaissa käsissä. Olen erittäin iloinen voidessani jatkaa työskentelyä Nicolan ja senioritiimin kanssa tänä yritykselle todella jännittävänä aikana." 

Downing lisäsi: "Ricoh Europe on johtava digitaalisten palvelujen yritys. Olen erittäin ylpeä saadessani johtaa seuraavaa jännittävää vaihetta matkallamme. Henkilöstömme yhteinen omistautuminen ja osaaminen erottavat meidät muista. Odotan innolla, että pääsen osoittamaan tämän entistä paremmin, kun jatkamme muutoksen johtamista työssä ja tuemme asiakkaitamme heidän valmiuksiensa, digitaalisten tavoitteidensa ja kasvunsa edistämisessä."

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy