Ricoh Europe voitti kaksi BLI 2023 Software Pick -palkintoa Keypoint Intelligenceltä
08.12.2022

Ricoh Europe voitti kaksi BLI 2023 Software Pick -palkintoa Keypoint Intelligenceltä

Ricoh Europe, Lontoo, 8. joulukuuta 2022 - Ricoh Europe juhlii Keypoint Intelligencen hyväksyntää saatuaan kaksi Buyers Lab (BLI) 2023 Software Pick Awards -palkintoa.

BLI Software Picks palkinnolla palkitaan innovaatiot, jotka saivat parhaimmat pisteet Keypoint Intelligencen laajoissa laboratoriotesteissä edellisten 12 kuukauden aikana.

RICOH Smart Integration julistettiin voittajaksi Outstanding MFP Workflow Technology -kategoriassa. RICOH Smart Integration on alusta, joka tarjoaa pilvipohjaisia sovelluksia ja asiakirjojen työnkulun integroinnin eri laitteisiin. Helppokäyttöiset sovellukset yhdistävät Ricohin monitoimitulostimet (MFP), tuotteet ja muut älylaitteet suosittuihin kolmannen osapuolen pilvipalveluihin, jotta tärkeät tiedot ovat heti käytettävissä.

Keypoint Intelligence tunnusti RICOH Smart Integration Solutions -ratkaisut:

  • Ricohin laitteiden kanssa risteävien liiketoimintaprosessien optimointi.
  • Saumattoman integraation varmistaminen monenlaisten pilvipalveluiden kanssa.

RICOH Streamline NX v3 julistettiin voittajaksi kategoriassa Outstanding Fleet Management & Workflow Platform. RICOH Streamline NX v3 on tehokas modulaarinen kokonaisuus, joka tarjoaa keskitetyn laitehallinnan, skannauksen ja turvatulostuksen. Se tarjoaa alustaratkaisun lähestymistavaksi asiakirjoihin liittyviin prosessitarpeisiin.

Keypoint Intelligence tunnusti RICOH Streamline NX v3:n seuraavista syistä:

  • Sen vahva yhdistelmä laitteiden valvontaa ja hallintaa sekä skannaus-/sieppausautomaatio-ominaisuudet
  • Tietojen suojaaminen ilman hankalaa loppukäyttäjäkokemusta

Harald List, Director EMEA Product Management, EMEA Marketing, sanoo: "Asiakkaat vaativat oikeutetusti edistyneintä tulostustyönkulkuteknologiaa sekä parempia mahdollisuuksia hallita ja optimoida tulostinkantaansa. Nämä palkinnot ovat osoitus asiakaslähtöisyydestämme, innovointihalustamme ja sitoutumisestamme muutoksen johtamiseen, joka vapauttaa ihmisten potentiaalin teknologian voiman ja mahdollisuuksien avulla."

Lisätietoja Ricohin tuotteista ja palveluista osoitteessa www.ricoh.fi.

| Tietoja Keypoint Intelligencestä |

Yli 60 vuoden ajan digitaalisen kuvankäsittelyalan asiakkaat ovat luottaneet Keypoint Intelligenceen, joka tarjoaa riippumatonta käytännön testausta, laboratoriotietoja ja laajaa markkinatutkimusta tuote- ja myyntimenestyksensä edistämiseksi. Keypoint Intelligence on tunnustettu alan luotettavimmaksi puolueettoman tiedon, analyysien ja palkintojen lähteeksi vuosikymmenten analyytikkokokemuksen ansiosta. Asiakkaat ovat valjastaneet tämän kriittisen tiedon strategiseen päätöksentekoon, päivittäiseen myynnin mahdollistamiseen ja operatiiviseen huippuosaamiseen parantaakseen liiketoimintatavoitteita ja kasvattaakseen tulosta. Keypoint Intelligence keskittyy asiakkaisiin, ja se jatkaa kehittymistään alan muuttuessa laajentamalla tarjontaa ja päivittämällä menetelmiä samalla, kun se ymmärtää ja palvelee tiiviisti valmistajien, kanavien ja niiden asiakkaiden muutosta digitaalisen tulostuksen ja kuvankäsittelyn alalla.

| Tietoja BLI Software Pick -palkinnoista |

Buyers Lab Software Picks -palkinnot ovat alalla ainutlaatuisia ja kovalla työllä ansaittuja palkintoja, sillä ne perustuvat tiukkaan testaukseen, johon sisältyy keskeisten ominaisuuksien, kuten käytettävyyden ja arvon, arviointi. Jokainen tuote, joka läpäisee Keypoint Intelligence -laboratoriotestin, saa platina-, kulta-, hopea- tai pronssiluokituksen, joista parhaat valitaan Pick-ehdokkaiksi.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy