Ricoh Europe voitti Logitechin vuoden kumppani -palkinnon
20.09.2022

Ricoh Europe voitti Logitechin vuoden kumppani -palkinnon

Ricoh Europe, Lontoo, 20. syyskuuta 2022Ricoh Europe on voittanut arvostetun Logitech Partner of the Year -palkinnon tunnustuksena sen erityisestä kyvystä integroida Logitechin tuotteita B2B-portfolioonsa.

Kumppanuus perustuu Ricohin kykyyn luoda täysin käyttövalmiita kokoushuoneita ja yhteistyötiloja, joissa hyödynnetään Logitechin videoneuvotteluratkaisuja, kuten kameroita, käyttöliittymälaitteita, mikrofoneja, oheislaitteita ja niihin liittyviä palveluita. Ricoh konfiguroi nämä toimimaan saumattomasti loppukäyttäjän valitseman videoalustan, kuten Microsoft Teams ja Zoom, kanssa. 

Kumppanuuden ansiosta Ricohin asiakkaat hyötyvät markkinoiden johtavasta tarjonnasta, joka tarjoaa  Logitechin tuotteiden ja Ricohin hallinnoimien palveluiden tuomaa huolettomuutta. Tähän kuuluvat myös asiakkaat niissä yrityksissä, jotka Ricoh on hankkinut parantaakseen digitaalisia palveluvalmiuksiaan, sekä ne, jotka se hankkii tulevaisuudessa.

Logitech Select, parannettu palvelu, joka tukee kaikkia Logitechin laitteita huoneessa, on keskeinen osa Ricohin hallittua palvelutarjontaa ja on auttanut nopeuttamaan kumppanuuden kasvua.

Brooke Ellingworth, Head of Channel VC & B2B, Logitech, sanoo: "Logitechin ja Ricohin molemminpuolinen, erittäin vahva yhteistyö on vahvistanut kumppanuuttamme edelleen. Ricohin maailmanlaajuinen ulottuvuus, hallinnoitu palvelukyky ja tuoteintegraatio-osaaminen tekevät siitä täydellisen kumppanin työpaikkojen digitaalisella aikakaudella. Olemme nähneet 80 prosentin kasvun, mikä korostaa entisestään kumppanuuden tarjoamia mahdollisuuksia."

Andrew Nelson, EMEA Sales Director, Communication Services, Ricoh Europe, lisää: "Yhteistyössä Logitechin kanssa tarjoamme asiakkaille vertaansa vailla olevan valikoiman innovatiivisia ratkaisuja ja teknistä asiantuntemusta, jotka tukevat erityisiä vaatimuksia. Vuoden kumppani -palkinto on osoitus Ricohin asiakaslähtöisestä lähestymistavasta, sillä me johdamme muutosta, joka vapauttaa ihmisten potentiaalin teknologian voiman ja mahdollisuuksien avulla."

Lisätietoja Ricohin digitaalisista palveluista saat osoitteesta http://www.ricoh.fi/.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy