Ricoh Finland Oy laajentaa kumppaniverkostoaan
12.06.2020

Ricoh Finland Oy laajentaa kumppaniverkostoaan

Ricoh Finland Oy on solminut kumppanuus- ja yhteistyösopimuksen AV-Lan Finland Oy:n kanssa. Yhteistyö kattaa Ricohin viestintä- ja neuvotteluratkaisujen suunnittelun, myynnin sekä käyttöönottopalvelut. 

Ricoh on laajentanut neuvotteluratkaisujen valikoimaansa Euroopassa. Nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa markkinassa Ricoh voi tarjota kaikki modernissa toimistossa tarvittavan teknologian sekä palvelut kustannustehokkaaseen ja yhteistyötä tukeviin kokous- ja etäneuvottelu ratkaisuihin.

”Yhteistyö AV-Lan Finland Oy:n kanssa auttaa meitä parantamaan kokonaispalveluitamme suunnittelussa, käyttöönotossa sekä tuessa pienille sekä suurille asiakkaille sekä lisäämään markkinaosuuttamme keskeisillä kasvualueilla. Toimistojen digitaaliaatiossa ja monimutkaisten neuvotteluratkaisujen tarjonnassa arvostetaan asiantuntijuutta ja sujuvaa kokonaistoimitusta, jotta asiakaskokemus pysyy positiivisena”, kuvailee Ricoh Finlandin toimitusjohtaja Janne Tilli yhteistyön taustoista.

”Ricoh Finland Oy kanssa aiemmin erinomaisesti sujunut yhteistyö ja nyt solmittu Ricoh yhteistyösopimus tuovat lisäarvoa asiakkaillemme. Ricohin av-ratkaisut ovat uniikkeja, joka sopii hyvin AV-Lanin tuotevalikoimaan”, toteaa AV-Lan Finland Oy:n toimitusjohtaja Jani Kittilä.

AV-Lan Finland Oy on korkealaatuisten esitystekniikkaratkaisujen toimittaja. Yrityksen osakkailla on vankka ja pitkä kokemus av-alalta. ”Yrityksemme tähtää kannattavaan kasvuun ja tähän Ricohin kanssa tehty sopimus antaa mitä parhaimmat mahdollisuudet”, lisää Kittilä.

RICOH Interactive Whiteboard D7510

Tutustu lisää: RICOH IWB D5530 / D6520 / D7510 Introduction

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy