Ricoh Finland Oy:n Espoon pääkonttori avautuu tulevaisuuteen digitaalisen työympäristön mallina
19.03.2021

Ricoh Finland Oy:n Espoon pääkonttori avautuu tulevaisuuteen digitaalisen työympäristön mallina

Ricoh Finland Oy:n Espoon pääkonttori muuttaa 1.4.2021 loft-henkiseen uudisrakennukseen Espoon Piispanporttiin Matinkylän metroaseman ja kauppakeskus Ison Omenan välittömään läheisyyteen. Toimisto on hyvien liikenneyhteyksien ansiosta asiakkaidemme helposti saavutettavissa autolla sekä julkisilla.

Ricoh Finland, Espoo, 19.3.2021 – Toimistotilojen käyttö ja niiden tarve on murroksessa. Taustalla on digitalisaatio ja työn tekemisen muutos. Ricoh Finland Oy:n uusi toimitila esittelee modernien tulostus- ja skannausympäristöjen lisäksi digitalisaation uusimmat ratkaisut tiedonhallinnan työnkuluista monipuolisiin neuvotteluhuoneiden AV- ja etätyöratkaisuihin sekä älykkäisiin tilavarausjärjestelmiin.
Toimivat IT-infraan kytketyt AV- ja etätyöratkaisut mahdollistavat joustavan yhteistyön paikasta riippumatta, lisäävät tehokkuutta ja työmotivaatiota sekä parantavat myös työhyvinvointia.
Uusi pääkonttorimme on monitilatoimisto, joka tarjoaa erinomaiset tila- sekä teknologiaratkaisut erilaisiin työskentelytarpeisiin, tukee joustavaa ja innovatiivista yhteistyötä sekä tehokasta työskentelyä.
Uusi Ricoh Digital Workplace tarjoaa työntekijöillemme ja asiakkaillemme modernit, avarat ja mukavat työtilat sekä useita hyvin varusteltuja neuvotteluhuoneita, joissa voimme järjestää tapaamisia kasvavan asiakaskuntamme kanssa. Myös kaikki kiinteistön vuokralaisille yhteiskäytössä olevat neuvottelutilat on varustettu Ricohin uusimmilla näyttö- ja neuvotteluratkaisuilla.

Ricoh Production Lab

Tiloissamme on myös näyttävä tuotantojärjestelmien esittelytila painoalan ammattilaisille. Tässä Ricoh Production Lab -esittelytilassa on esillä uusimmat kaupallisen ja teollisen painamisen ratkaisut sekä neuvottelutilat. Perinteisen ”showroomin” sijasta tila on optimoitu tuotantojärjestelmille ja materiaaleille huomioiden kosteuden ja lämpötilan vaatimukset. ”Laboratorio” -optimoidussa tilassa näyttäytyy asiantuntijamme havainnollistamana edistynein graafisen tuotannon painolaatu, teknologia sekä työnkulut. Katso: The future of sheetfed digital inkjet is on its way

1.4.2021 alkaen uusi osoitteemme on Piispanportti 11, 02240 Espoo. Kaikki muut yrityksemme yhteystiedot, laskutusosoitteet ja puhelinnumerot säilyvät ennallaan. 

Ricoh, Digital Services Company 

Ricohin strategiana on hyödyntäen teknologiaa ja uusia työskentelytapoja, automaatiota, tekoälyä, IT- ja digitaalisia palveluja tuottaa asiakkailleen lisäarvoa menestyksen saavuttamiseksi. - Tehokkaammin, helpommin ja mutkattomammin.

Tulemme panostamaan entistä enemmän palveluihin, jotka auttavat rakentamaan IT-infrastruktuurin työpaikoille, digitalisoivat ja yhdistävät työnkulut sekä mahdollistavat uusia työskentelytapoja.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy