Ricoh France ostaa Corelian laajentaakseen IT-palveluja entisestään
04.01.2023

Ricoh France ostaa Corelian laajentaakseen IT-palveluja entisestään

Yritysosto tukee asiakkaiden digitaalista muutosta

Ricoh Europe, Lontoo, 4. tammikuuta 2023 – Ricoh France on saanut päätökseen Corelian oston, mikä parantaa entisestään sen IT-palvelujen tarjontaa ja tukee asiakkaiden digitaalista muutosta.

Corelian pääkonttori sijaitsee Pariisissa, ja sillä on toimipisteitä eri puolilla Ranskaa. Corelia on IT-palveluyritys, joka palvelee noin 350 asiakasta. Ranskan ulkopuolella yhtiöllä on tytäryhtiöt Marokossa ja Egyptissä. Corelialla on vahvaa asiantuntemusta infrastruktuuripalveluista, kyberturvallisuudesta (hallinnoidut kyberturvallisuuspalvelut) ja digitaalisesta kokemuksesta (mukaan lukien datatiede, analytiikka, sovelluskehitys, mittaristo & raportointi).  

Ricohin asiakkaat hyötyvät Corelian laajasta kokemuksesta IT-palvelujen alalla. Corelian asiakkaat hyötyvät Ricohin maailmanlaajuisesta läsnäolosta, taloudellisesta vahvuudesta ja integroidusta palveluntoimitusinfrastruktuurista. Asiakkaat voivat käyttää laajaa valikoimaa Ricohin tuotteita ja ratkaisuja Ricohin laajasta digitaalisesta palveluvalikoimasta, joka kattaa digitaalisen työtilan, liiketoimintaprosessien hallinnan ja graafisen viestinnän.

Yrityskaupan myötä Ricoh ottaa haltuunsa Corelian nykyiset toimipaikat, ja Corelian koko henkilöstö (noin 220 työntekijää) säilyy. Corelia jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään.

Alberto Mariani, Senior Vice President, Digital Innovation, Ricoh Europe, sanoo: "Tämä yritysosto on tärkeä osa strategiaamme, jonka tavoitteena on jatkaa kasvuamme digitaalisten palveluiden yrityksenä ja tukea asiakkaita heidän kehittyvissä IT-palvelutarpeissaan. IT-palveluiden kysyntä on kasvanut koko EMEA-alueella, joten Corelia on täydellinen lisä Ricohin perheeseen. Ratkaisevaa on se, että sovelluskehityksen alalla saavutettujen synergioiden ansiosta Corelia on hyvässä asemassa tukemaan muita Ricohin yksiköitä, kuten Axon Ivyä ja DocuWarea, mikä tarkoittaa entistäkin parempia palveluja asiakkaillemme."

Elie Choukroun CEO, Ricoh France, lisää: “Meille oli heti selvää, että Corelialla ja Ricohilla on sama vahva asiakaslähtöinen lähestymistapa ja sitoutuminen innovaatioihin. Heidän henkilöstönsä kyky ja asiantuntemus takaavat, että asiakkaamme hyötyvät entistäkin suuremmasta IT-palvelutuesta. Tämä yrityskauppa vahvistaa asemaamme Ranskassa merkittävänä IT-palveluyrityksenä. Se vahvistaa myös Ricohin asemaa liiketoimintamuutosten edistäjänä asiakkaidemme puolesta."

Thomas Meunier, CEO, Corelia, kommentoi: "Tämä on käänteentekevä hetki kaikille Coreliaan liittyville henkilöille, erityisesti niille, jotka ovat osallistuneet tähänastiseen menestykseemme. Ricohin koon ja laajuuden ansiosta asiakkaamme voivat edetä vauhdilla digitaalisen muutoksen tiellä. Ricohin ja Corelian yhteinen sitoutuminen, kulttuuri ja asiakaslähtöinen lähestymistapa luovat erittäin jännittävän tulevaisuuden."

Lisätietoja Ricohin digitaalisista palveluista saat osoitteesta www.ricoh.fi ja www.ricoh-europe.com/

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy