Ricoh hankkii Pamafen edistääkseen asiakkaiden digitalisaatiota Portugalissa
10.01.2022

Ricoh hankkii Pamafen edistääkseen asiakkaiden digitalisaatiota Portugalissa

Ricoh Europe, Lontoo, 10.1.2022 – Ricohin portugalilaiset asiakkaat hyötyvät kattavammista digitaalisen muutoksen valmiuksista sen jälkeen, kun yritys osti Pamafen.

Pamafen päätoimipaikka sijaitsee Portossa ja perustettiin vuonna 1998, ja se on portugalilainen digitaalisia palveluja tarjoava yritys, jolla on asiantuntemusta hallinnoiduista palveluista, pilviratkaisuista ja kyberturvallisuudesta. Yritysoston myötä Ricohin asiakkaat saavat käyttöönsä nämä paikalliset ominaisuudet, ja Pamafen asiakkaat voivat hyödyntää Ricohin laajaa digitaalisten palveluiden valikoimaa.

Pamafe jatkaa toimintaansa erillisenä yksikkönä, ja kaikki työntekijät pysyvät tehtävissään.

Ramon Martin, toimitusjohtaja, Ricoh Portugal &Spain, kertoo: "Tämä yrityskauppa on käänteentekevä muutos Portugalin markkinoilla ja sopii täydellisesti Ricohin strategiaan vahvistaa asemaansa digitaalisten palvelujen tarjoajana. Asiakkaillemme on ratkaisevan tärkeää, että voimme perustaa eurooppalaisen pilvi- ja kyberturvallisuuspalveluiden keskuksen. Nämä ovat asiakkaidemme ydinvaatimukset, kun he jatkavat etenemistään digitaalisen muutoksen matkallaan."

Ilmoitus on jatkoa Ricohin vuonna 2019 Lissabonissa sijaitsevan  portugalilaisen TotalStor-yrityksen hankintaan. 

Alberto Mariani, Senior Vice President, Digital Innovation, Ricoh Europe, lisää: "Hybridityömallit, kehittyvät infrastruktuurivaatimukset ja uudet uhat tuovat mukanaan sekä monimutkaisia että kiireellisiä haasteita. Siksi saumattoman pilvisiirtymän, vankan kyberturvallisuuden ja luotettavien hallinnoitujen palveluiden tarve on jatkossakin keskeinen yritysjohtajille. Tämä yrityskauppa antaa portugalilaisille asiakkaillemme mielenrauhan heidän siirtyessään digiaikaan. Se on myös siirto, joka asettaa Ricohin johtavaksi toimijaksi Portugalin pilvi- ja kyberturvallisuusmarkkinoilla."

Lisätietoja Ricohin digitaalisista palveluista saat osoitteesta www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy