Ricoh julistettiin vuoden Kofax-kumppaniksi
10.03.2023

Ricoh julistettiin vuoden Kofax-kumppaniksi

Palkinto tunnustaa Ricohin kyvyn edistää asiakkaiden digitaalista muutosta

Ricoh Europe, Lontoo, 09. maaliskuuta 2023 – Ricoh on nimetty vuoden 2022 Kofax-kumppaniksi. 

Arvostettu palkinto on osoitus sitoutumisesta strategiseen kumppanuuteen, jonka ansiosta Ricohin asiakkaat voivat hyötyä Kofaxin tulostusautomaatioratkaisuista ja älykkäästä automaatioalustasta.

Kumppanuuden myötä Ricohista on tullut asiantuntija Kofaxin asiakirjojen automatisointi- ja tietoturvaratkaisujen toimittamisessa, ja se on onnistunut erinomaisesti hyödyntämään Printixin pilviominaisuuksia, jotta asiakkaat voivat tulostaa vapaasti ja turvallisesti nykyaikaisessa työtilassa ilman monimutkaisia määrityksiä. 

Kofaxin Intelligent Automation -alustan avulla Ricoh auttaa asiakkaitaan parantamaan liiketoimintakriittisiä toimintoja hyödyntämällä toimivaa tietoa ja tietointensiivistä työnkulkuautomaatiota. Pääsy Kofaxin koko tuotevalikoiman ratkaisuihin antaa Ricohille mahdollisuuden ratkaista useampia asiakkaiden liiketoimintahaasteita ja varmistaa käyttömukavuuden yhden luotettavan toimittajan kautta.

Ricohin menestys palkinnon myöntämisessä perustuu muun muassa ylempien johtajien osoittamaan sitoutumiseen ja yrityksen kaikkien osa-alueiden omistautumiseen kumppanuudelle. Se kuvastaa myös Ricohin kykyä tarjota uusia Kofax-tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. 

Haastavista markkinaolosuhteista ja makrotaloudellisista vaikutuksista huolimatta Ricohin ja Kofaxin välinen kumppanuus kasvoi kaksinumeroisin luvuin vuonna 2022.

Ricoh Europen Edward Gower-Isaac, Vice President of Business Process & Application Services, sanoo: "Olemme ylpeitä siitä, että olemme Kofaxin suurin yksittäinen kumppani, mikä on osoitus keskinäisestä luottamuksesta ja kunnioituksesta. Tämä merkittävä palkinto on osoitus pitkäaikaisen strategisen kumppanuutemme menestyksestä. Se on myös osoitus Ricohin tiimien jatkuvista ponnisteluista ja uskomattomasta työstä. Niistä tiimeistä on tullut asiantuntijoita, jotka pystyvät hyödyntämään ja toteuttamaan Kofaxin ekosysteemin ominaisuuksia. Ratkaisevaa on, että tämä parantaa entisestään kykyämme edistää digitaalista muutosta asiakkaidemme puolesta ja johtaa muutosta työssä, joka vapauttaa inhimillisen potentiaalin teknologian voiman ja mahdollisuuksien avulla."

Kofaxin Chris Strammiello, Sr. Vice President, Channel Sales, lisää: "Olemme ylpeitä voidessamme palkita Ricohin vuoden 2022 Kofax-kumppanina. Ricoh on omaksunut Kofaxin älykkäät automaatio- ja pilvitulostusratkaisut ja investoinut henkilöstöön ja resursseihin koko yrityksessä uusien teknologioiden tukemiseksi. Ricoh ymmärtää, että sitoutuminen ja innovointi ovat hyvän kumppanuuden perusta ja kasvun perusta. Tämän tiiviin integraation Kofaxin ratkaisuihin ja strategiamme mukaisuuden ansiosta odotamme, että voimme ilahduttaa asiakkaitamme tulevina vuosina."

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy