Ricoh julkaisee kulta- ja hopeavärit mahdollistaakseen painotuotteiden loiston ja tukeakseen graafisen alan lisäarvopainamisen kasvua
01.06.2021

Ricoh julkaisee kulta- ja hopeavärit mahdollistaakseen painotuotteiden loiston ja tukeakseen graafisen alan lisäarvopainamisen kasvua

Ricoh Europe, Lontoo, 1. kesäkuuta 2021 – Graafisen alan toimijat voivat lisätä tuottojaan ja houkutella uusia asiakkaita laajentamalla tuotevalikoimaansa Ricohin uusilla kulta- ja hopeaväreillä.  

vasemmalla: vain hopea, oikealla: CMYK & hopea
vasemmalla: vain hopea, oikealla: CMYK & hopea

Ricoh Pro™ C7200X -painokoneiden viides väriasema ja lisävärit tuottavat hienon visuaalisen vaikutuksen korkean lisäarvon tulostamiseen. Lisävärit mahdollistavat laajan valikoiman käyttökohteita luetteloista, julisteista, lehtisistä, suorapostista ja esitteistä käyntikortteihin, tervehdyksiin ja joulukortteihin, lippuihin, kutsuihin, todisteisiin ja pakkauksiin. 

Uudet värit ovat jälkiasennettavissa, joten nykyiset käyttäjät voivat laajentaa jo käyttämänsä Ricoh Pro C7200X -painokoneen ominaisuuksia.

Ricoh Europen Eef de Ridder, Vice President, Graphic Communications Group, sanoo: "Kulta- ja hopeavärit lanseerataan vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin  alati kilpailluilla markkinoilla. Graafisen alan innovaattorit etsivät digitaalisen tulostuksen häikäiseviä korostusominaisuuksia, jotka nopeasti ja kustannustehokkaasti auttavat erottumaan. Uudet värit mahdollistavat upean ja erityisen tunnelman. Tämän seurauksena painotalot voivat auttaa brändejä ja suunnittelijoita avaamaan jännittäviä mahdollisuuksia erittäin luovilla töillä, joissa on kultainen tai hopeinen wow-tekijä."

Kulta- ja hopeavärit ovat saatavilla Euroopassa heinäkuusta alkaen.

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com.

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh.fi.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy