Ricoh julkaisee Ri 100 -tekstiilitulostimen
09.01.2018

Ricoh julkaisee Ri 100 -tekstiilitulostimen

Ricoh Europe, Lontoo, 9.1.2018 – Ricoh laajentaa olemassa olevien ja uusien tekstiilipainoyritysten mahdollisuuksia lanseeraamalla lähtötason Direct to Garment (DTG) -tulostimen nimeltä RICOH Ri 100.
Tulostin sopii tekstiilipainamista aloitteleville luovan alan yrittäjille tai tulostuspalveluaan uusilla tuotteilla laajentaville yrityksille. Se yhdistää ainutlaatuisella tavalla laadukkaan painojäljen helppokäyttöisyyteen ja edullisuuteen. Laite sopii parhaiten pieniin tulostuseriin.
Ricoh Ri 100
Ricohin uusi Ri 100 -DTG-tulostin.
Uusin ratkaisu laajentaa Ricohin tekstiilipainamisen tuotevalikoimaa, johon sisältyvät vastikään lanseeratut RICOH Ri 3000- ja Ri 6000 -tulostimet. Ri 100:n avulla yritykset voivat tulostaa markkinoivia ja räätälöityjä tuotteita tarpeen mukaan: esimerkiksi T- ja college-paitoja, kangaskasseja ja tyynyliinoja. Laitteella voi tulostaa monille materiaaleille 100-prosenttisesta puuvillasta sekoitekankaisiin, joissa on vähintään 50 % puuvillaa. 

Sen avulla tulostusyritykset voivat vastata joustavasti loppukäyttäjien vaihtuviin tarpeisiin. Laite mahdollistaa dynaamisen ja laadukkaan digipainotarjonnan ilman minimitoimitusmääriä. Se kerännee suosiota monilla aloilla, koska se sopii moneen eri tarkoitukseen, esimerkiksi muoti-, koulutus- ja mainosaloille sekä PK- ja sisustusyrityksille, nuoriso- ja urheiluseuroille sekä hyväntekeväisyysjärjestöille ja tapahtumajärjestäjille.

Ri 100 tukee langatonta tulostusta yksinkertaisen ajurin avulla mistä tahansa sovelluksesta tai työasemasta. Sen käyttäjäystävälliset automaattiset toiminnot tukevat jatkuvaa toimintakelpoisuutta. Kuvia voi muokata ja tekstiä lisätä erillisen suunnitteluohjelmiston avulla. 

Ricoh Europen kaupallisen ja teollisen tulostuksen yksikön mustesuihkutulostuksen johtaja Graham Kennedy: – Meistä on hienoa jatkaa Ri 3000:n ja Ri 6000:n menestystä tällä kompaktilla lähtötason vaihtoehdolla. Se on niin edullinen ja helppokäyttöinen, että se houkuttelee varmasti uutta yleisöä tekstiilipainamisen pariin ja luo yrityksille mahdollisuuden laajentaa palveluvalikoimaansa Ricohin osaavan ja aktiivisen tiimin täydellä tuella. Tekstiilipainaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Se onnistuu yhden toimittajan kokonaisratkaisulla.”

Järjestelmään kuuluu Ricohin pinoava Rh 100 Finisher -jälkikäsittely. Tilaa säästävä ratkaisu eliminoi erillisen lämpöpainon tarpeen. 

Ri 100 -tekstiilitulostin hyödyntää Ricohin monipuolista piezo-sähköön perustuvaa mustesuihkuteknologiaa, joka tuottaa terävää ja laadukasta painojälkeä. Siihen kuuluu muuttuvan pisarakoon tekniikka, jonka avulla voi painaa tarkkoja kuvioita ja valokuvia sekä häivytyksiä 1200 x 1200 dpi:n resoluutiolla. 

Ricohin Ri 100 on saatavilla Ison-Britannian, Alankomaiden ja Espanjan markkinoilla huhtikuusta lähtien ja muualla EMEA-alueella myöhemmin keväällä.

Lisätietoja Ricohin DTG-tulostimista on verkkosivuillamme osoitteessa www.ricoh-europe.com

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy