Ricoh kasvattaa IT-palvelu-kyvykkyyttään Avantage yrityskaupan myötä
16.03.2021

Ricoh kasvattaa IT-palvelu-kyvykkyyttään Avantage yrityskaupan myötä

  • Yrityskauppa vahvistaa entisestään Ricohin asemaa digitaalisia yrityspalveluja tarjoavana yhtiönä 
  • Avantagen asiakkaat hyötyvät Ricohin globaalista asemasta ja laajasta IT-infrastruktuurista

Ricoh Europe, Lontoo, 16.3.2021 – Ricohin asiakkaat Euroopassa hyötyvät entistä suuremmasta valikoimasta IT-palveluita ja digitaalisia muutosvalmiuksia, kun Ricoh hankki Avantagen.

Avantage on IT-palveluyritys, joka  tukee asiakkaitaan liiketoiminnan automaatiossa sekä IT-infrastruktuuri- ja pilvipalveluilla tuottavuuden parantamiseksi.
Yrityskauppa vahvistaa entisestään Ricohin nykyistä digitaalinen työpaikka -ratkaisujen ja IT-palveluosaamista.  Palveluihin sisältyy IT- ja  implementointi-konsultointi, Microsoft asiantuntijapalvelut pitkällä kokemuksella, helpdesk-palvelut,  etähallintapalvelut ja myynnin konsultointi.

Avantage-asiakkaat hyötyvät samalla Ricohin maailmanlaajuisesta näkyvyydestä, jatkuvasta tuesta, taloudellisesta kapasiteetista, IT-infrastruktuurista ja kansainvälisestä toimintaympäristöstä. Heillä on nyt tarjolla myös laaja valikoima Ricoh -ratkaisuja, joihin kuuluvat mm. asiakirjojen hallintajärjestelmät, liiketoimintaprosessipalvelut, tuotannon tulostusratkaisut ja  toimitilojen hallintajärjestelmä. Ricohin nykyiset asiakkaat hyötyvät Avantagen poikkeuksellisesta infrastruktuurista ja pätevyydestä, kun työntekijöiden tuottavuus kasvaa IT-palveluiden kautta.  

Avantage toimii Ricohin tytäryhtiönä, joka vastaa omista toiminnoistaan ja tuloksistaan. Yhtiöstä  tulee osa Ricoh Office Service -liiketoimintaa. 

Johtaja Alberto Mariani Ricoh Europen Office Servicestä kertoo:  "Tämä on jännittävä yritysosto, joka on osa globaalia Ricohin digitaalisten palveluiden strategiaa, niihin liittyvän osaamisen ja entistä suuremman asiakastuen tarjoamisen parantamiseksi. Avantage sopii täydellisesti Ricohiin asiakkaiden, työntekijöiden ja koon suhteen. Se täydentää myös muita liiketoiminta-alueitamme,  kuten dokumenttien hallintaratkaisuja,  työnkulun ratkaisuja ja tulostuspalveluja tarjoamalla asiakkaille todella luotettavaa sekä laajaa palvelua ja tukea."

Eric Carree, Avantagen toimitusjohtaja lisää: "Yhdistämällä voimamme Ricohin kanssa  täytämme tavoitteemme vahvistaa organisaatiotamme. Ricoh on vahva kansainvälinen toimija ja tarjoaa meille tilaa kasvaa jatkossakin. Voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempia palveluita digitaalisten työpaikkojen ja IT-palveluiden  alalla. Odotamme menestyksekästä  tulevaisuutta."
Osakkeiden luovutus tapahtuu kansallisen kuluttaja- ja markkinaviranomaisen (ACM) lopullisen hyväksynnän jälkeen.

Avantagen osto on keskeinen osa Ricohin kasvustrategiaa, jonka tavoitteena on tarjota entistä suurempia asiakashyötyjä  ja tukea digitaaliselle muutokselle. Aiempia  digital services -yritysostoja  Euroopassa ovat:

  • Ridgian-yritykset  analytiikka
  • Aventia käyttäjäkokemus ja verkkokauppa
  • Techno Trends yhtenäinen viestintä ja videoneuvottelujärjestelmät
  • NPO Sistemi pilviratkaisut, teknologia ja integraatio sekä ohjelmistoratkaisut
  • LAKE Solutions AG tietojen tallentaminen,  tietoturva ja pilvi-integraatio
  • IPM- ja TotalStor-liiketoiminnot  kriittisten IT-infrastruktuurien, tiedontallennuksen ja analytiikan muutokseen ja nykyaikaistamiseen yksityisessä ja hybridipilvessä
  • Mauden datakeskus, IT-infrastruktuuri, tekoäly ja liiketoimintatieto 
  • Orbid kriittiset IT-infrastruktuurit, hallitut palvelut, datakeskukset, yksityinen- ja hybridipilvi.  
  • DataVision AV- ja työpaikanhallintaratkaisut    
  • DocuWare Cloud- ja on-premise -dokumenttien hallinta- ja työnkulun automaatio-ohjelmistot
  • SimplicITy datakeskusten suunnittelu ja muutostyö
  • MTI datakeskuksen muutosratkaisut, hybridipilvi, kyberturvallisuus ja hallitut palvelut.

Lisätietoja Ricohin IT-palvelujen mahdollisuuksista osoitteessa www.ricoh-europe.com/its.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy