Ricoh-konserni julkaisee vuoden 2018 vuosiraporttinsa
16.10.2018

Ricoh-konserni julkaisee vuoden 2018 vuosiraporttinsa

TOKIO, 16.10.2018 – Ricoh on julkistanut vuosiraporttinsa, Ricoh Group Integrated Report 2018, joka selostaa, miten Ricoh-konserni luo arvoa toiminnallaan. Se on kohdistettu kaikille sidosryhmille, kuten osakkeenomistajille ja sijoittajille. Tiedot esitetään tiiviissä ja helposti ymmärrettävässä muodossa.

Ricoh sai uuden toimitusjohtajan huhtikuussa 2017, jolloin konserni alkoi uudistaa toimintaansa 19. Mid-term Management Plan -suunnitelman avulla. Suunnitelman ensimmäinen tilivuosi päättyi 31.3.2018, ja sen aikana konserni toteutti strategisia ja rakenteellisia muutoksia iskulauseen “Ricoh Resurgent” (“nouseva Ricoh”) voimin. Kuluvan tilivuoden iskulause on “Ricoh Ignite” (“syttyvä Ricoh”), ja sen aikana on tarkoitus hyödyntää uudistuksista saatuja etuja sekä ottaa käyttöön uusia, koko konsernin kattavia strategioita haastavien tavoitteiden saavuttamiseen. Vuosiraportti kertoo, miten 19. Mid-term Management Plan -suunnitelman tavoitteet ovat edenneet ja millaisia kasvustrategioita konserni hyödyntää. Lisäksi se esittelee toimintaa toimialoittain.

Ricoh haluaa painottaa vuosiraportissaan onnistumistensa taustalla olevia tarinoita. Tämän vuoksi kustakin toiminnasta on julkaistu lisätietoja konsernin verkkosivuilla. 

Ricoh käyttää tietojensa julkistamisen ohjenuorana esimerkiksi integroitua raportointia käsittelevän kansainvälisen komitean (IIRC) luomaa International Integrated Reporting Framework -mallia. Pyrimme siihen, että vuosiraporttimme auttaa sidosryhmiämme ymmärtämään ja tukemaan toimintamme monia eri osa-alueita. Hyödynnämme myös raportista saamaamme palautetta, jotta voimme parantaa konsernin johtamiskykyä ja lisätä tuottamaamme arvoa.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Ricoh Group Integrated Report 2018 -vuosiraportti

Sijoittajasuhteet

Yhtiön yhteiskuntavastuu

Ympäristö

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy