Ricoh laajentaa offset- ja digitaalisen tulostuksen liiketoimintamahdollisuuksia uudella Ricoh Pro™ VC70000e:llä
02.08.2022

Ricoh laajentaa offset- ja digitaalisen tulostuksen liiketoimintamahdollisuuksia uudella Ricoh Pro™ VC70000e:llä

Uusimmat mustesuihkuinnovaatiot antavat organisaatioille mahdollisuuden selviytyä työvoimapulasta ja tuoda uutta liiketoimintaa

Ricoh Europe, Lontoo, 2. elokuuta 2022 - Ricoh on tuonut markkinoille täysin automatisoidun, nopean Ricoh Pro VC70000e -rullakoneen, joka on myös monipuolinen materiaaliyhteensopivuudeltaan. Tehokas inkjet-painokone tarjoaa poikkeuksellisen korkealaatuisia, kuvapohjaisia, räätälöityjä markkinointi-, suoramainonta- ja julkaisusovelluksia.
Ricoh Pro VC70000e
Ricoh Pro VC70000e on uusin lisäys Ricohin palkittuun mustesuihkupainokoneitten valikoimaan.
Ricohin palkitun inkjet-painokonevalikoiman uusimmassa mallissa on merkittäviä päivityksiä laitteistoon, ohjelmistoon ja työnkulkuun. Ne tukevat tuottavuuden ja laadun parantamista sekä siirtymistä analogisesta digitaaliseen tuotantoon.
Työvoimapulasta on tulossa yleinen ongelma painoteollisuudessa. Ricoh johtaa sellaisten automaatiotyökalujen kehittämistä, jotka voivat yksinkertaistaa tuotantoa huomattavasti. Ricoh Pro VC70000e:n ohjelmiston uudistus sisältää tuotantoautomaatiotyökaluja sekä Business Intelligence -ominaisuuksia Ricoh Pro Scanner -option ja RICOH Supervisorin™ kautta. Ricohin automaatiopaketti (Automation Suite) yhdistää tekoälyn (Artificial Intelligence, AI) ja koneoppimisen (Machine Learning, ML) edut yksinkertaistaakseen toimintaa ja antaakseen enemmän palautetta siitä, mihin liiketoimintapäätökset voivat perustua. Nämä sovellukset voivat kerätä tietoja suoraan asiakkaiden työnkulusta ja lisätä tuotantotulostuksen tarkkuutta ja tehokkuutta sekä löytää älykkäämmän toiminnan tehostavia malleja. Palautesilmukka on jatkuva, mikä auttaa tulostuspalveluntarjoajia (Print Service Providers, PSPs) rakentamaan entistä vahvempia suhteita asiakkaisiinsa tarkemman ja tehokkaamman työnkulkuprosessin ansiosta.
Saksalainen tulostukseen ja postitukseen erikoistunut Sattler Media Group oli yksi ensimmäisistä Ricohin asiakkaista, joka otti käyttöön Ricoh Pro Scanner -option, jossa on sisäänrakennettu tekoäly- ja koneoppimistoiminto. Christian Haneke, Innovation & Solutions Manager, sanoo: "Ratkaisun avulla voimme dokumentoida tulostusstandardit missä tahansa tuotannon vaiheessa itsellemme tai asiakkaillemme ja ylläpitää optimaalista laatua. Se auttaa myös minimoimaan asennusaikoja ja parantamaan Ricoh Pro VC70000:n yleistä käytettävyyttä."
Pro VC70000e:n korkealaatuiset tulokset varmistetaan Ricohin omalla undercoat-tekniikalla. Valinnainen primerointiprosessi laajentaa mustesuihkutulostukseen soveltuvien materiaalien valikoimaa parantamalla edelleen yleistä painolaatua terävämmillä yksityiskohdilla ja eloisemmilla väreillä. Lisäksi aikana, jolloin maailmanlaajuinen pula vaikeuttaa materiaalivalintaa, primeroinnin avulla toteutettu vakioitu tulostuspinta varmistaa, että erinomaiset painotulokset voidaan saavuttaa vielä laajemmalla materiaalivalikoimalla. Myös teksti- ja viivatyötä on terävöitetty kirjoituspään uudistuksilla.
Pro VC70000e on päivitettävissä  nykyisiin Pro™ VC70000 -malleihin. Tämä helpottaa nykyisten asiakkaiden haasteita ja alentaa kustannuksia nykyisille asiakkaille, jotka haluavat laajentaa sovelluskokonaisuuttaan. Tämä on vastaus Ricohin asiakkailta saatuun palautteeseen.

Eef de Ridder, Vice President, Graphic Communications, Ricoh Europe, kommentoi: "Pro VC70000e auttaa asiakkaita automatisoimaan tuotantoaan ja helpottamaan paperin toimitusvaikeuksien hallintaa. Alkuperäisen Pro VC70000:n patentoitu kuivaustekniikka avasi ovet uusille mahdollisuuksille rullamustesuihkun laadun suhteen, ja tämä uusi malli on seuraava vaihe jatkuvassa kehityksessämme luokkansa parhaan mustesuihkuinnovaation tarjoamiseksi. Tämä ainutlaatuinen alusta avaa ovia uusille liiketoimintamahdollisuuksille toimittamalla huippuluokan luksussovelluksia seuraavan tason tulostuslaadulla."

Pro VC70000e on nyt saatavilla EMEA-alueella.

Lisätietoja on osoitteessa www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy