Ricoh lanseeraa kompakteja ja älykkäitä monitoimitulostimia työympäristön tehokkuuden lisäämiseksi
09.04.2019

Ricoh lanseeraa kompakteja ja älykkäitä monitoimitulostimia työympäristön tehokkuuden lisäämiseksi

Ricoh Europe, 9 huhtikuuta 2019 – Ricoh tuo markkinoille sarjan älykkäitä monitoimitulostimia, jotka auttavat toimiston työryhmiä automatisoimaan jokapäiväisiä dokumenttiprosesseja ja tukevat työntekijöitä keskittymään ydinliiketoimintaan.

Ricoh IM 350, IM 350F ja IM 430F mustavalkoiset monitoimilaitteet tarjoavat korkealaatuisia ja nopeita tulostus-, skannaus- ja kopiointitoimintoja vakiona. Niissä on RICOH Smart Integration -alusta, jonka avulla käyttäjät voivat räätälöidä työnkulkuratkaisuja omiin tarpeisiin sopiviksi integroimalla toimistolaitteet ja pilvipalvelut. Helppokäyttöiset sovellukset yhdistävät laitteet pilvipalveluihin. Tämä varmistaa sen, että tärkeitä tietoja voidaan käyttää ja jakaa edellytetyllä tavalla, jolloin käyttäjät voivat työskennellä tehokkaammin ja kustannustehokkaammin.
Intelligent Devices

Laitteet ovat osa Ricohin Dynamic Workplace Intelligence -lähestymistapaa ja viimeisintä tuotelinjaa. Ricohin 10,1 tuuman älykäs käyttöpaneeli mahdollistaa helppokäyttöiset automatisoidut työnkulut. Lisäksi Ricoh Intelligent Support -palvelu varmistaa sen, että esimerkiksi ohjelmistopäivitykset voidaan suorittaa etänä, jolloin laitteiden käyttöaste on optimoitu. 

Ricoh Europen toimitusjohtaja David Mills sanoo: ”Kehittyneiden laitteiden kysyntä kasvaa edelleen, koska yritykset kohtaavat digitaalisen aikakauden aiheuttamia haasteita. Monet yritykset haluavat hyödyntää paremmin toimistonsa tilaa ja tämä luo tarvetta älykkäille ja kompakteille toimistolaitteille”. 

Lisätietoja Ricohin uusista älylaitteista ja Dynamic Workplace Intelligence -palveluista löydät osoitteesta: https://www.ricoh.fi/tietoja-meista/yhtiomme/edw/ricoh-intelligent-devices.html 

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy