Ricoh läpäisee monitoimitulostimien tiukan Keypoint Intelligence - tietoturvatestausohjelman
20.03.2020

Ricoh läpäisee monitoimitulostimien tiukan Keypoint Intelligence - tietoturvatestausohjelman

Ricoh Europe, Lontoo, 20. maaliskuuta 2020 – Ricoh ilmoitti tänään, että se on läpäissyt uuden tiukan suojauksen validointitestausohjelman, jonka Keypoint Intelligence – Buyers Lab, alan johtava viranomainen laitetestauksessa ja tutkimuksessa on käynnistänyt.

Kahden vuoden ohjelmakehityksen aikana Keypoint Intelligence pyysi tietoja johtavilta laitevalmistajilta, mukaan lukien Ricoh.
Keypoint Intelligencen ratkaisut ja tietoturva-analyysit – ryhmän johtaja, Jamie Bsales kertoo: "Tämä ensimmäinen testikierros oli laaja ja sisälsi sekä automatisoituja että manuaalisia hakkerointiyrityksiä laitteisiin ja testiverkkoon. Tämä käytännönläpäisytesti vahvisti, että uusimmassa Ricoh IM -sarjan laiteohjelmistossa on asianmukaiset suojausmekanismit ja -asetukset, jotta laitteet eivät olisi eksponentiaalisesti vähemmän alttiita ulkopuolisille hyökkäyksille."
Ricoh Europen tuotemarkkinoinnin johtaja Olivier Vriesendorp lisää: "Näin ankaran testin läpäiseminen on osoitus siitä, miten tärkeänä ja arvokkaana pidämme tietoturvaa. Autamme turvaamaan asiakkaidemme toimintaa luotettavien, tehokkaiden ja turvallisten laittein avulla, jotta he voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa."

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy