Ricoh mukana Dow Jonesin kestävän kehityksen maailmanindeksissä kolme vuotta peräkkäin
12.12.2022

Ricoh mukana Dow Jonesin kestävän kehityksen maailmanindeksissä kolme vuotta peräkkäin

TOKYO, 12. joulukuuta 2022 - Ricoh ilmoitti tänään, että se on valittu kolmantena peräkkäisenä vuotena Dow Jones sustainability world -indeksiin (DJSI World Index), joka on yksi maailman tunnetuimmista ESG-indekseistä (ympäristö, yhteiskunta ja hallinto).

Ricoh mukana Dow Jonesin kestävän kehityksen maailmanindeksissä kolme vuotta peräkkäin

Dow Jones & Companyn ja kestävän kehityksen sijoitustutkimusyrityksen S&P Globalin laatima DJSI oli ensimmäinen maailmanlaajuinen kestävän kehityksen indeksi, jossa arvioitiin yrityksen vastuullisuutta taloudellisen, ympäristöllisen ja sosiaalisen kehityksen näkökulmista. 

DJSI tarkasteli noin 3 500 yritystä maailmanlaajuisesti ja valitsi tänä vuonna 332 yritystä DJSI World -indeksiin. Tietokoneiden ja oheislaitteiden sekä toimistoelektroniikan toimialan 36 yrityksen joukossa Ricoh sai parhaan pistemäärän* seuraavissa seitsemässä kategoriassa: olennaisuus, liiketoiminnan etiikka, ympäristöraportointi, ympäristöpolitiikka ja johtamisjärjestelmät, sosiaalinen raportointi, kykyjen houkutteleminen ja sitouttaminen sekä yrityskansalaisuus ja sosiaalinen panos. 

DJSI World -indeksin lisäksi Ricoh on ollut mukana DJSI Asia/Pacific -indeksissä viimeiset viisi vuotta peräkkäin.

Ricohin lähestymistapa kestävään kehitykseen on pyrkiä kestävään yhteiskuntaan kolmen P:n tasapainon avulla - Prosperity (taloudellinen hyvinvointi), People (ihmiset, yhteiskunta) ja Planet (planeetta, ympäristö). Hyvän yhteiskunnan toteuttamiseksi Ricoh on tunnistanut seitsemän keskeistä aihetta kahdella osa-alueella, "Sosiaalisten kysymysten ratkaiseminen liiketoiminnan avulla" ja "Vankka hallintoinfrastruktuuri", ja asettanut 17 ESG-tavoitetta näiden asioiden ratkaisemiseksi. Ricoh osallistuu edelleen sosiaalisten ongelmien ratkaisemiseen ja kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseen liiketoimintansa kautta.

*Alkaen 10. joulukuuta 2022

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Dow Jones Sustainability Indices (DJSI)

Ricoh's Commitment to Society and ESG Index Inclusion and Recognition

Ricoh’s Approach to Seven Material Issues and ESG Targets

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy