Ricoh nimettiin "Clarivate Top 100 Global Innovators 2023" -listalle
17.02.2023

Ricoh nimettiin "Clarivate Top 100 Global Innovators 2023" -listalle

TOKIO, 17. helmikuuta 2023 - Ricoh on jälleen kerran nimetty "Clarivate Top 100 Global Innovators 2023" -listalle, kuten Clarivate Plc, maailmanlaajuinen johtaja luotettavien tietojen ja näkemysten tarjoamisessa innovaatioiden nopeuttamiseksi, julkisti tänään. Tunnustus annetaan organisaatioille, jotka osoittavat johdonmukaista, rimanylittävää innovaatiotoiminnan huippuosaamista ja ovat maailmanlaajuisen innovaatioekosysteemin huipulla. Tämä on neljäs kerta, kun Ricoh on mukana listalla.

Ricoh nimettiin "Clarivate Top 100 Global Innovators 2023" -listalle

Valitakseen 100 parasta globaalia innovaattoria Clarivate tekee perusteellisen vertailevan analyysin globaaleista keksintötiedoista arvioidakseen jokaisen patentoidun idean vahvuuden käyttämällä toimenpiteitä, jotka on sidottu suoraan niiden innovaatiovahvuuteen. Jotta yksittäisten ideoiden vahvuudesta voitaisiin siirtyä tunnistamaan organisaatioita, jotka luovat niitä johdonmukaisemmin ja useammin, Clarivate asettaa kaksi kynnyskriteeriä, jotka potentiaalisten ehdokkaiden on täytettävä, ja lisää sitten mittauksen niiden patentoidusta innovaatiotuotannosta viimeisten viiden vuoden ajalta.

Ricoh pitää henkistä omaisuutta, joka on tulosta ihmisen luovuudesta ja teknologisesta kehityksestä, yhtenä tärkeimmistä johtamisvaroistaan. Viime vuosina, kun Ricoh on muuttunut toimistoautomaation valmistajasta digitaalisten palveluiden yritykseksi, sen henkinen omaisuus on ollut olennainen osa sen liiketoimintastrategioiden toteuttamista. Ricoh tekee myös yhteistyötä useiden sidosryhmien kanssa innovoidakseen ja hankkiakseen henkistä omaisuutta ja edistääkseen sen hyödyntämistä.

Ricoh jatkaa liiketoiminta- ja teknologiastrategioihinsa perustuvan henkisen omaisuuden luomista, hankkimista ja hyödyntämistä kehittääkseen ja suojatakseen liiketoimintaansa ja osoittaakseen jatkuvaa innovaatioiden huippuosaamista. 

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Top 100 Global Innovators 2023 (Clarivate plc website)

Initiatives in Intellectual Property

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy