homeback to menu
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Ricoh on mukana CDP:n A-listalla yhtenä ilmastotoimien johtajista

Yhtiön toimet on tunnustettu jo kahtena peräkkäisenä vuonna

TOKIO, 8.12.2021 – Ricohin maailmanlaajuinen johtajuus yritysten kestävän kehityksen alalla on saanut tunnustusta. Ricoh on jälleen mukana CDP:n *1 vuoden 2021 ilmastonmuutoksen A-listalla. Tämä on toinen peräkkäinen vuosi, kun Ricoh on mukana A-listalla. CDP on voittoa tavoittelemattoman järjestön, joka ylläpitää johtavaa maailmanlaajuista ympäristövaikutusten julkistamisjärjestelmää.

CDP:n A-listalle on valittu globaaleja yrityksiä, jotka ovat osoittaneet huippuosaamista toimissaan, strategioissaan ja tuloksissaan ilmastonmuutokseen vastaamisessa. CDP arvioi tänä vuonna lähes 12 000 yritystä maailmanlaajuisesti. Ilmastonmuutos 2021 A-listalla on 200 yritystä, joista 55 on japanilaisia. Ricohin kansainvälisesti arvostetut toimet ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja kattavien tietojen julkistamiseksi johtivat CDP:n vuoden 2021 ilmastonmuutoksen A-listan tunnustamiseen.
Ricoh on mukana CDP:n A -listalla yhtenä ilmastotoimien johtajista

Vuonna 2018 Ricoh sitoutui noudattamaan ilmastoon liittyviä taloudellisia tietoja käsittelevän työryhmän (TCFD) suosituksia. Maaliskuussa 2020 Ricoh korotti maailmanlaajuisen kasvihuonekaasupäästöjen (GHG) vähentämistavoitettaan vuoteen 2030 mennessä 30 prosentista 63 prosenttiin vuoteen 2015 verrattuna, koska ilmaston lämpeneminen lisääntyy yhä voimakkaammin. Tämä uusi tavoite, jonka SBTi*2 hyväksyi, osoittaa Ricohin sitoutumista pyrkimyksiin rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1,5 °C:een esiteollisesta tasosta. 

Ricoh on asettanut "hiilettömän yhteiskunnan toteuttamisen" yhdeksi seitsemästä olennaisesta tavoitteestaan, joilla pyritään torjumaan ilmastonmuutosta. Tämän saavuttamiseksi Ricoh on asettanut ESG-tavoitteet (environmental, social ja governance)  uusiutuvan energian käyttöasteelle kasvihuonekaasupäästöjen vähentämisasteen lisäksi ja on pyrkinyt ratkaisemaan sosiaalisia haasteita liiketoiminnan avulla. Ricohin sitoutuessa muuttumaan hiilineutraaliksi vuoteen 2050 mennessä Ricoh jatkaa hiilidioksidipäästöttömän yhteiskunnan toteuttamisen edistämistä koko arvoketjussaan intensiivisillä energiansäästötoimilla, ennakoivalla uusiutuvan energian hyödyntämisellä ja aktiivisella osallistumisella kansainvälisiin aloitteisiin.


*1 CDP on maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka kannustaa yrityksiä ja hallituksia vähentämään kasvihuonekaasupäästöjään, turvaamaan vesivaroja ja suojelemaan metsiä. Vuonna 2021 yli 590 sijoittajaa, joilla on yli 110 biljoonan Yhdysvaltain dollarin omaisuuserät, ja 200 suurta ostajaa, joilla on 5,5 biljoonan Yhdysvaltain dollarin hankintamenot, pyysivät yrityksiä julkistamaan tietoja ympäristövaikutuksista, -riskeistä ja -mahdollisuuksista CDP:n alustan kautta. Yli 14 000 organisaatiota eri puolilla maailmaa julkisti tietoja CDP:n kautta vuonna 2021, mukaan lukien yli 13 000 yritystä, joiden arvo on yli 64 prosenttia maailmanlaajuisesta markkina-arvosta, ja yli 1100 kaupunkia, osavaltiota ja aluetta. Täysin TCFD:n mukaisesti CDP:llä on maailman suurin ympäristötietokanta, ja CDP:n tuloksia käytetään laajasti ohjaamaan investointi- ja hankintapäätöksiä kohti hiilidioksidipäästötöntä, kestävää ja joustavaa taloutta. CDP on perustajajäsenenä Science Based Targets -aloitteessa, We Mean Business Coalition -koalitiossa, The Investor Agenda -aloitteessa ja Net Zero Asset Managers -aloitteessa.

*2 SBTi on CDP:n, YK:n Global Compact-aloitteen, World Resources Instituten ja World Wildlife Fundin välinen kumppanuus, jonka tavoitteena on antaa johtaville yrityksille mahdollisuus asettaa kunnianhimoisia ja mielekkäitä kasvihuonekaasujen vähentämistavoitteita.


Aiheeseen liittyvät linkit

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:
Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi
Puh. 0207 370 300 (vaihde)

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi
Kotisivut: www.ricoh.fi 
Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 
Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 
Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy