Ricoh on nimetty alan johtavaksi toimijaksi European Technology for Sustainability and Social Impact - raportissa
06.09.2021

Ricoh on nimetty alan johtavaksi toimijaksi European Technology for Sustainability and Social Impact -raportissa

Ricoh Europe, Lontoo, 06.9.2021 – Ricoh on sijoittunut kolmen parhaan yrityksen joukkoon IDC:n European Technology for Sustainability and Social Impact Index Market Maturity Report * -raportissa.

Raportti tarjoaa yksityiskohtaisen vertailun 29:stä merkittävimmästä IT-tuotteiden valmistusteollisuutta edustavasta toimittajasta. Vertailun kolmessa osa-alueessa arvioidaan yli 200 parametria: Teknologiatoimittajan suorituskyky, teknologia mahdollistajana ja teknologia hyvän edistämisessä.

IDC korostaa Ricohin tärkeimpiä vahvuuksia kussakin pilarissa seuraavasti:

  • Teknologiatoimittajan suorituskyky: Hallinto & operatiivinen kestävyys Asettamalla selkeät ympäristövastuu, sosiaalinen vastuu ja hyvä hallinto (ESG**) tavoitteet, jotka liittyvät Ricohin maailmanlaajuiseen strategiaan ja perustuvat vankkaan ympäristöraportointityökaluun, jolla seurataan edistymistä paikallisissa toimipisteissä eri puolilla Eurooppaa.
  • Teknologia mahdollistajana: Kaupallistaminen & tuotteiden energiatehokkuus Tarjoamalla konsultointiin perustuvan kestävän kehityksen palvelutarjooman, kuten kestävän kehityksen optimointiohjelman, joka täydentää monipuolista tuote - ja palveluvalikoimaa.
  • Teknologia hyvän edistämisessä: Solutions for Good Ricohin omien teknologisten ratkaisujen käyttö dementiatutkimuksen varainhankintaan ja tietoisuuden lisäämiseen Alzheimer's Research UK:n välisen kumppanuuden avulla.

Raportissa mainitaan myös Ricohin keskeiset aloitteet, jotka kattavat 

  • asiakkaiden luottamuksen ja yksityisyyden suojan, 
  • kestävään kehitykseen liittyvän koulutuksen ja opetuksen, 
  • työntekijöiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin 
  • sekä työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksien lisäämisen.

Ricoh Europen operatiivinen johtaja Nicola Downing sanoo: "Uskomme, että Ricohin saama tunnustus perustuu järkkymättömään sitoutumiseen ESG-tavoitteiden saavuttamiseen ja siihen että jatkuvasti haastamme itsemme kestävän kehityksen ohjelman edistämiseksi. Olemme tarkistaneet vuoden 2030 maailmanlaajuista kasvihuonekaasupäästöjen vähentämistavoitettamme 30 prosentista 63 prosenttiin verrattuna vuoden 2015 lähtötilanteeseen. Tämä on merkki siitä, että jatkamme rajojen rikkomista sekä ihmisten että planeetan parhaaksi. Olen erittäin ylpeä jatkuvista saavutuksistamme ja roolistamme auttaa asiakkaitamme edistämään ympäristövastuuta toiminnassaan ja omaksumaan ajattelutavan vähentää, uudelleen käyttää ja kierrättää aina kun se on mahdollista."

IDC:n varatoimitusjohtaja Vladimir Kroa kommentoi: "Ricohin vahva suoritus IDC:n kestävän kehityksen vertailussa perustuu tasapainoiseen suoriutumiseen kaikissa kolmessa peruspilarissa. Tämä määrällinen mittaus on osoitus Ricohin yleisestä ESG-strategiasta, joka liittyy YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja on sisällytetty Ricohin johtamisstrategioihin." 

Lue lisää https://www.ricoh.fi/tietoja-meista/kestava-kehitys.

*IDC: Europe Technology for Sustainability and Social Impact Index Market Maturity Report": Infrastructure and Enterprise Equipment Manufacturers, doc # EUR146127520, February 2021

**ESG: Environmental, social and governance factors

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy