Ricoh on valittu Dow Jonesin kestävän kehityksen DJSI World 2020 -indeksiin
18.11.2020

Ricoh on valittu Dow Jonesin kestävän kehityksen DJSI World 2020 - indeksiin

TOKIO, 18.11.2020 – Ricoh ilmoitti tänään, että se on tunnustettu Dow Jones Sustainability World Index (DJSI World) 2020 -indeksissä, joka on yksi maailman tunnetuimmista indekseistä ESG:n (ympäristö, yhteiskunta ja hallinto) suorituskyvylle.

DJSI
Yhdysvaltalaisen S&P Dow Jonesin laatima DJSI on ensimmäinen maailmanlaajuinen vastuullisuusindeksi, joka arvioi yrityksen kestävyyttä sen taloudellisen, ympäristöön liittyvän ja sosiaalisen suorituskyvyn perusteella. Prosessia pidetään tiukimpana kysymysten määrän ja vaadittavien tietojen syvyyden perusteella.
Tämän vuoden DJSI World Index -listalla on 323 yritystä noin 3 500 yrityksen tarkastelun jälkeen. Ricoh sijoittui toiseksi 33 yrityksen joukosta tietokone- ja oheislaite sekä toimistoelektroniikkateollisuuden alalla ja saavutti alojen parhaan tuloksen 11 kategoriassa: Liiketoimintasäännöt, toimitusketjun hallinta, verostrategia, tietoturva, innovaatioiden hallinta, ympäristöraportointi, ympäristöpolitiikka ja -hallintajärjestelmät, ilmastostrategia, sosiaalinen raportointi, ihmisoikeudet ja inhimillisen pääoman kehittäminen.
Ricoh on kuulunut myös Dow Jones Sustainability Asia Pacific Index (DJSI Asia Pacific) listalle kolmena peräkkäisenä vuotena.

Aiheeseen liittyvät tiedot

Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksit (DJSI)

https://www.spglobal.com/esg/csa/indices/

Ricohin sitoutuminen yhteiskuntaan ja ESG-indeksin osallistamiseen ja tunnustamiseen

https://www.ricoh.com/about/integrated-report/data/commitment/

Ricohin lähestymistapa seitsemään materiaalikysymykseen ja ESG-tavoitteisiin

https://www.ricoh.com/sustainability/materiality/

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy