Ricoh Pro™ C7200x -tekniikka-alusta saa kiitosta EDP:ltä
23.05.2018

Ricoh Pro™ C7200x -tekniikka-alusta saa kiitosta EDP:ltä

Ricoh Europe, Lontoo, 23.5.2018 Ricohin arkkisyöttöiset digiväripainokoneet saivat arvokasta tunnustusta EDP:n palkintoseremoniassa Berliinin FESPA-messuilla
Ricoh Pro™ C7200x
EDP kiitteli Ricoh Pro™ C7200x -tekniikka-alustaa

Arkkisyöttöiset Ricoh Pro C7200x -sarjan väridigipainokoneet voittivat arvostetun palkinnon. Ne olivat 29 parhaan tuotteen joukossa. Kilpailuun ilmoitettiin yli 120 tuotetta.

Ricoh Pro™ C7200x
Masumi Sato, Corporate Associate Vice President, Commercial & Industrial Printing Division, Ricoh Company Limited and Jean Poncet, Editorial Director of EDP member Signal Etiq.

Ricoh Europenkaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja Eef de Ridder kommentoi voittoa seuraavasti: – Kehitimme uusimman painokonesarjan ratkaisuvalikoimaamme varten vastataksemme asiakkaidemme päivittäisiiin markkinatarpeisiin ja haasteisiin. Meistä on hienoa, että EDP noteerasi, kuinka laadukkaita, tuottavia ja monipuolisia ne ovat.

Ricoh Pro C7200x:n graafisen suunnittelun versio suunniteltiin laadukkaaseen luovan työn painamiseen. Kompaktit ja tilaa säästävät tuotantojärjestelmät ovat saatavilla sekä 95 että 85 sivua minuutissa tulostavina vaihtoehtoina. Niillä voi tulostaa lukuisille, paksuudeltaan jopa 360 gsm  materiaaleille nimellisnopeudella. Laitteilla voi tulostaa reunasta reunaan jopa 1260 mm:n pituisille arkeille.  Lisäksi viides asema tukee lisäarvoa tuottavia sovelluksia uusilla viidennen värin vaihtoehdoilla, joita ovat esimerkiksi valkoista, läpinäkyvää ja neonkeltaista täydentävät neonpinkki ja näkymätön punainen. Graafisen alan paino- ja tulostuspalveluntarjoajat ottanevat viiden värin Pro C7200x:n ja CMYK-värejä käyttävä Pro C7200 -mallin avosylin vastaan.

EDP on toimialayhdistys, joka tukee edelläkävijäyrityksiä tarpeisiinsa sopivien ratkaisujen löytämisessä. Yhdistys myöntää palkintoja tulostuslaitteiden, ohjelmistoratkaisujen, viimeistelyjärjestelmien, paperien, tulostusmateriaalien sekä musteiden ansiokkaasta kehityksestä.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy