RICOH Pro™ Z75:n laadun mullistavat mahdollisuudet esiteltiin beta-sivustolla
07.11.2022

RICOH Pro™ Z75:n laadun mullistavat mahdollisuudet esiteltiin beta-sivustolla

Amerikkalainen kaupallinen painotalo siirtää offset-töitä Ricohin tulevaisuuden B2-arkkimustesuihkupainokoneelle tuottaakseen parempaa tulostuslaatua nopeammin ja vähentääkseen henkilöstövaatimuksia.

Ricoh Europe, Lontoo, 7. marraskuuta 2022Ricoh Pro Z75 B2-arkkimustesuihkupainokoneen tuottamaa ensiluokkaista laatua on esitelty beta-kohteessa Heeterissä.

RICOH Pro™ Z75:n laadun mullistavat mahdollisuudet esiteltiin beta-sivustolla
Ricoh Pro Z75 esittelee muutosmahdollisuuksia poikkeuksellisella laadulla ja tuottavuudella

Amerikkalainen kaupallinen painotalo on siirtänyt offset-töitä tähän tulevaisuutta määrittelevään tekniikkaan tuottaakseen parempaa tulostuslaatua nopeammin ja vähentääkseen henkilöstöön kohdistuvia vaatimuksia. Heeterin Kirk Schlecker, president kommentoi: "Olemme vuosien varrella nähneet, että mustesuihkutekniikalla voidaan tuottaa parempaa laatua kuin offsetilla lyhyemmässä ajassa ja vaatien vähemmän painajilta. Ricoh Pro Z75 on seuraava askel tässä kehityksessä."

Ranskasta, Isosta-Britanniasta, Espanjasta ja Tanskasta tulleiden kaupallisten painajien joukossa, jotka kävivät Heeterin luona arvioimassa Pro Z75:tä henkilökohtaisesti, oli myös Rafael Mari, ranskalaisen verkkopainotalon Realisaprint.comin perustaja. Hän totesi seuraavaa: "Meillä on yhä enemmän paineita toimittaa entistä laajempia ja monipuolisempia sovelluksia ja noudattaa samalla yhä tiukempia määräaikoja. Taustalla ovat kasvavat raaka-aine- ja energiakustannukset sekä toimitusketju- ja henkilöstöpaineet. Pro Z75:n yhdistelmä tulostuslaatua ja monipuolisuutta vastaa täydellisesti visuaalisesti upeiden, nopeiden läpimenoaikojen ja räätälöityjen viestien kysyntään ja varmistaa samalla kustannustehokkuuden."

Ricoh Pro Z75 B2 automaattisesti kääntävä arkkipainokone tarjoaa arkkipainokoneen edut sekä mustesuihkutekniikan alhaiset käyttökustannukset ja korkean tuottavuuden. Ricohin uusimpien tulostuspäiden ja musteiden ansiosta sovellukset tuotetaan laadukkaasti ja suorituskykyisesti, kuten kaupalliset painotalot toivovat. Se tukee erittäin tärkeitä lyhyitä painosmääriä ja kiihtyvää siirtymistä offsetista digitaaliseen, joten kaupalliset painotalot voivat löytää uusia tapoja saavuttaa korkeammat tuottavuuden, kuvanlaadun ja joustavuuden ulottuvuudet.

"Koskaan ei ole ollut parempaa aikaa innovoida mustesuihkutekniikalla", sanoo Ricoh Europen Eef de Ridder, Vice President, Graphic Communications: "Siirtyminen offset-tekniikasta digitaaliseen kiihtyy ennätysvauhtia. Pro Z75 tarjoaa tehokkaan yhdistelmän korkeaa tuottavuutta ja korkeaa laatua, joka kiihdyttää tätä muutosta. Digitaalisen tekniikan myötä on enemmän mahdollisuuksia hyödyntää datan tehoa tehokkaasti ja vaikuttavasti tavoilla, joita offset ei tarjoa."

Ricoh Pro Z75:n saatavuus EMEA-alueella on vuoden 2023 puolivälissä. 

Lisätietoja saat osoitteesta www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy