Ricoh rikastaa tulostamista Neon Pink -musteella
11.09.2017

Ricoh rikastaa tulostamista Neon Pink -musteella

Ricoh Europe, Lontoo, 11.9.2017 – Ricoh on lanseerannut Neon Pink -musteen edistääkseen tulostamisen luovuutta julisteista kutsuihin, lippuihin ja mainontaan. Huomionarvoisiin uutuuksiin voi tutustua Chicagon PRINT 17 -messuilla 10.–14.9. ja sen jälkeen Brysselin Labelexpo-messuilla 25.–28.9.

New Neon Pink toner enhances the creative capabilities of the Ricoh Pro™ C7100X series
New Neon Pink toner enhances the creative capabilities of the Ricoh Pro™ C7100X series

Neon Pink -muste on kehitetty digitaalisen Ricoh Pro™ C7100X -sarjan arkinsyöttöväritulostinten viidenteen väriasemaan. Sen avulla tulostuspalvelu voi tarjota katseet kiinnittäviä tuotteita, jotka kannustavat luomaan kiinnostavia ja tehokkaita kampanjoita.  

Se laajentaa värimaailmaamme ja tehostaa kuvien vaikutusta, ja sitä voi käyttää sekä pää- että korostusvärinä sekä grafiikassa. Muihin prosessiväreihin yhdistettynä sillä voi luoda neonväripaletin. Muste loistaa UV-valossa, mikä lisää CMYK-vakiovärien, valkoisen ja läpinäkyvän käyttömahdollisuuksia.

Uusi tuote tukee ”markkinan dramaattista laajentamista” lehtien, suoramarkkinoinnin, vähittäismyynnin ja myyntipisteiden erikoistehosteominaisuuksilla, kuten kertoo InfoTrends-raportti Beyond CMYK: The Use of Special Effects in Digital Printing

Sen mukaan jonkinlaisia erikoistehosteita käytetään lähes 1,8 triljoonalla värisivulla (30 % kokonaissivumäärästä) Yhdysvalloissa ja Länsi-Euroopassa. Lisäksi raportissa sanotaan, että digitaalisesti tuotettuihin erikoistehosteisiin liittyy valtavia kasvumahdollisuuksia.

– Neon Pink -muste seuraa menestyksekästä Neon Yellow -mustetta, joka on auttanut tulostuspalveluita kehittämään vaikuttavia, värikylläisiä painotuotteita, sanoo Ricoh Europen kaupallisen ja teollisen tulostuksen johtaja Eef de Ridder. 

– Tulostuspalvelut haluavat yhä enemmän tarjota nopeita, helppoja ja kustannustehokkaita tulosteita, joilla erottuu markkinoilla. Uusin tuotteemme avaa lukuisia jännittäviä mahdollisuuksia.

Neon Pink -mustetta saa marraskuusta lähtien. Se voidaan lisätä asiakkaidemme käytössä oleviin Ricoh Pro C7100X -painokoneisiin.

Katso Ricohin kaikki tuotantotulostuspalvelut osoitteessa www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy