Ricoh vahvistaa 360°-kuvauksen palveluliiketoimintaansa
01.07.2020

Ricoh vahvistaa 360°-kuvauksen palveluliiketoimintaansa

"RICOH360 Tours" virtuaalinen kiertuealusta lanseerataan maailmanlaajuisesti tukemaan ihmisten luovuutta työssä ja uusia työskentelytapoja

TOKIOSSA, 1. heinäkuuta 2020 – Ricoh ilmoitti tänään "RICOH360 Tours" lanseerauksesta maailmanlaajuisesti, jonka avulla kävijät voivat esitellä koteja ja kouluja etänä virtuaalitodellisuusmatkojen avulla. Ricoh laajentaa 360 asteen kuvauksen palveluliiketoimintaansa Japanin ja Yhdysvaltojen ulkopuolelle, jossa se on tarjonnut näitä palveluita viime vuosien ajan. Ratkaisu on saatavilla suoraan osoitteesta www.ricohtours.com. Ricohin tavoitteena on saavuttaa 300 000 käyttäjän*1 raja maailmanlaajuisesti maaliskuun 2023 loppuun mennessä.
RICOH360 Tours on pilvipohjainen ohjelmistopalvelu, jonka avulla kuka tahansa, jolla on RICOH THETA 360 asteen kamera ja RICOH360 Tours -mobiilisovellus, voi luoda virtuaalikierroksen helposti muutamassa minuutissa ilman erityistaitoja tai kalliita laitteita. Sen avulla tilanhallinta ja kiinteistönvälitys tarjoavat korkealaatuisia kiinteistökierroksia virtuaalisesti parantaen liiketoimintaansa. Kiinteistöjä ja muita tiloja esitellään yhä enemmän verkossa, ja RICOH360 Toursin avulla edistämme näitä uusia toimintatapoja.
Ricoh strengthens its 360-degree image data services business
Vuonna 2013 Ricoh julkaisi RICOH THETA:n, maailman ensimmäisen kuluttajamarkkinoille suunnitellun 360 asteen kameran. Tämän teknologian eturintamassa Ricoh kehitti ja toimitti laajennuksia, jotka lisäsivät erilaisten mallien ja sovellusten toimivuutta. Palveluiden osalta THETA 360.biz -niminen virtuaalikierrosratkaisu on jo saatavilla Japanissa, ja sitä käytetään useilla eri toimialoilla, kuten automyynnissä, hotelleissa ja koulutustiloissa. Erityisesti kiinteistöalalla Ricoh on tukenut myyntitoimintaa portaalisivustojen operaattoreiden ja kiinteistöyritysten kautta ja vähentänyt osaltaan tekemisen ja julkaisemisen työläyttä samalla kun se toimii saumattomasti kiinteistönhallintajärjestelmien kanssa. Viimeksi Ricohin ainutlaatuinen tekoälypohjainen kuvanparannusteknologia on otettu käyttöön sen palveluissa. Tätä 360 asteen kuvankäsittelyteknologiaa on parannettu edelleen, ja asiakkaat ovat ottaneet sen hyvin vastaan.
Ricoh jatkaa 360 asteen portfolionsa kehittämistä ja kehittämistä sekä tarjoaa digitaalisia lisäpalveluja, jotka voivat tukea työssä kovien ihmisten luovuutta ja tarjota työpaikkoja muuttavia palveluita.

*1 Sisältää THETA-käyttäjien 360.biz Japanissa. 

Lisätietoja RICOH360 Toursista saat osoitteesta:
https://www.ricohtours.com

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy