Ricoh vahvistaa innovatiivisen mustesuihkutekniikan johtoasemaansa uudella yhteensopivalla musteella
27.02.2018

Ricoh vahvistaa innovatiivisen mustesuihkutekniikan johtoasemaansa uudella yhteensopivalla musteella

Ricoh Europe, Lontoo, 27.2.2018 - Ricoh Europe etenee harppauksin matkallaan maailman innovatiivisimmaksi mustesuihkutulostamisen yhtiöksi.  Koska tuotantotulostusyritysten vaatimukset digipainotoimittajille kasvavat, Ricoh ilmoittaa kehittäneensä kokonaan uuden mustetekniikan.  Uusi muste tulee pian markkinoille lisäoptiona sekä nykyisten että uusien asiakkaiden jatkuvasyöttöisiin Ricoh Pro™ VC60000 -mustesuihkualustoihin.
Ricoh extends inkjet innovation leadership with the addition of state of the art ink technology for current and future platforms
Ricoh lanseeraa uuden mustetekniikan jatkuvasyöttöiseen Ricoh Pro VC60000 -mustesuihkualustaan.

Ricoh vie uudella ratkaisulla johtavaa mustesuihkutekniikkaa entistä laaja-alaisempaan suuntaan.  Ricohilla on vuosikymmenten kokemus tulostuspäätekniikan, aaltomuotojen ja mustekemian kehittämisestä, ja tämän ansiosta asiakkaat hyötyvät uutuudesta välittömästi ja jatkossakin. Uusien musteiden pikaisesta käyttöönotosta on huomattavaa etua: 

  • Musteet on suunniteltu tulostettaviksi suoraan perinteisille offset-pinnoille ilman esikäsittelyä.  Näin ollen tuotantojärjestelmä on entistä joustavampi, taloudellisempi sekä mutkattomampi.  
  • Ottamalla käyttöön uusimmat pigmenttimusteinnovaatiot yritykset voivat lisätä tuotteidensa kestävyyttä ja vedenkestävyyttä ja tulostuspäiden vakautta, kuten Ricohin nykyisilläkin musteilla. Entistä parempi väriasteikko lisää sekä kirkkaiden värien että täyteläisen mustan tukemia sovellusmahdollisuuksia. 
  • Pinnoitetuille alustoille tulostaminen nopeutuu, mikä auttaa lisäämään tuotantoa (ja siirtymistä offsetista digipainoon) ja lyhentää sovellusten sekä kampanjoiden markkinointiaikaa.  


– Asiakasyrityksemme ovat onnistuneet hienosti hyödyntämään Ricohin tuotannollisia mustesuihkuratkaisuja.  He toimivat edelleen kumppaneinamme, kun kehitämme uutta tekniikkaa tulevaisuuden kasvun mahdollistaviin sovelluksiin, joihin he ovat sijoittaneet,  sanoi Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja Eef de Ridder.

– Ricohin ja asiakkaidemme liiketoiminnan tulevaisuus on kytköksissä ymmärrykseemme markkinan ja kasvun vaatimista ratkaisuista.  Ricohin uudet musteet ovat esimerkki todelliseen tilaisuuteen tarttumisesta. Ne mahdollistavat entistä paremmat värit, nopeamman tuotannon ja tavallisten paperilaatujen hyödyntämisen kaupallisessa tarjonnassa

Lisätietoja saat osoitteesta www.ricoh-europe.com

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy