Ricoh vahvistaa jälleenmyyntiverkkoaan Suomessa usealla paikkakunnalla
16.08.2019

Ricoh vahvistaa jälleenmyyntiverkkoaan Suomessa usealla paikkakunnalla

Ricoh vahvistaa jälleenmyyntiverkkoaan Suomessa usealla paikkakunnalla
Ricoh Finland Oy ja WB Solutions Finland Oy, markkinointinimeltään Wellbit ovat solmineet kattavan jälleenmyyntisopimuksen. Yhteistyö tarkoittaa Ricohin toimistoratkaisujen myynnin vahvistumista ja laajenemista merkittävillä talousalueilla ja useilla paikkakunnilla.
Wellbitin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Porissa sekä Hämeenlinnassa. Wellbit palvelee näillä paikkakunnilla jatkossa kaikissa Ricohin ratkaisuihin liittyvissä myynti-, huolto- ja ylläpitoasioissa. Wellbit on samalla Ricohin Corporate Partner, joka tarkoittaa mahdollisuutta tarjota erittäin laajasti Ricohin tulostus-, neuvottelu- ja dokumentinhallintaratkaisuja ja palveluja toimistoympäristöön sekä tuotantoliiketoiminnan kokonaisuuksia painoalan yrityksille.
”Toivotamme Wellbitin erittäin tervetulleeksi kumppaniksemme. Jälleenmyyntiverkkomme on uuden yrittäjän toimipisteiden määrän myötä merkittävästi vahvempi kuin aiemmin ja kattavuutemme koko maassa parempi”, toteaa Suomen yhtiön toimitusjohtaja Janne Tilli. ”Tämä sopii erinomaisesti strategiaamme palvella kattavasti kaiken kokoisia yrityksiä ja organisaatioita markkinassamme kautta maan. Empowering Digital Workplace -sanomamme mukaisesti kehitämme asiakkaidemme dokumenttien digitaalisia työnkulkuja sekä tehostamme tiedonhallintaa toimistoissa ja haluamme olla vahvimpia tässä markkinassa. Olemme nousseet myös kasvavavan digitaalisen neliväripainamisen markkinajohtajaksi Suomessa ja tuomme nyt portfolioomme lisää mielenkiintoisia laajaformaattiratkaisuja. Tähän toimiston ja tuotannon palvelukokonaisuuteen pystyy harva brändi Ricohin lisäksi”, lisää Tilli.
”Ricoh oli meille houkuttelevin vaihtoehto Euroopan suurimpana alan toimijana. Tuotteet ja palvelut ovat erinomaiset ja ne on toteutettu asiakaslähtöisesti”, kehuu WB Solutions Oy:n toimitusjohtaja Erkki-Jussi Welling.
Ricoh lanseerasi maaliskuussa erikoispainamisen FESPA-tapahtumassa Munchenissä sarjan tuotantoliiketoimintaan suunnattuja uusia laajaformaattiratkaisuja. Ricoh ilmoitti heinäkuussa myös merkittävän julkistuksen tiedonhallinnan ratkaisuihin ostamalla saksalaisen DocuWaren, yrityksen, joka tarjoaa mm. dokumentinhallinta- ja työnkulun automaatio-ohjelmistoja pilvipalveluina. DocuWare on alan markkinajohtaja, jonka kanssa Ricoh on jo pitkään toiminut strategisena partnerina. Tehdyn yrityskaupan myötä ratkaisut laajentavat palveluvalikoimaa toimiston tulostavien laitteiden dokumentinhallinnasta ja työnkuluista yritystason tiedonhallintaan sekä liiketoimintaprosessien digitalisointiin. ”Voimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia ratkaisuja”, Tilli jatkaa.
Wellbitin toimitusjohtajalla Wellingillä sekä yrityksen muilla pääosakkailla on pitkä ja vahva kokemus toimialalta sekä hyvä paikallistuntemus niiltä talousalueilta, joilla se nyt aloittaa toimintansa. ”Tavoitteenamme on ylittää asiakkaidemme odotukset palvelussa ja työympäristöjen tehokkuuden lisäämisen ohella panostaa erityisesti asiakaskokemukseen”, kertoo Welling.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy