Ricoh valittiin yhdeksi vuoden 2023 100:sta globaalisti kestävimmästä yrityksestä maailmassa
18.01.2023

Ricoh valittiin yhdeksi vuoden 2023 100:sta globaalisti kestävimmästä yrityksestä maailmassa

TOKIO, 18. tammikuuta 2023 Ricoh on valittu yhdennentoista kerran yhdeksi maailman 100:sta globaalisti kestävimmästä yrityksestä.

Ricoh valittiin yhdeksi vuoden 2023 100:sta globaalisti kestävimmästä yrityksestä maailmassa

Global 100 on kanadalaisen Corporate Knightsin vuosittain julkaisema maailman kestävimpien yritysten rankinglista. Arviointi toteutetaan keskeisillä indikaattoreilla, kuten ympäristöön, yhteiskuntavastuuseen ja hallintotapaan liittyvillä suoritteilla, kestävän kehityksen mukaisten tulojen prosenttimäärällä, kestävän kehityksen mukaisten investointien prosenttimäärällä, ilmastoon liittyvällä lobbaustoiminnalla ja kestävyyteen liittyvillä palkoilla. Arvioinnin tulokset julkistetaan vuosittain Maailman talousfoorumin vuosikokouksessa Davosissa, Sveitsissä.  Tässä 19. vuosittain tehtävässä listauksessa, 2023 Global 100, arvioitiin 6 720 julkisesti noteerattua yritystä, joiden liikevaihto on yli miljardi Yhdysvaltain dollaria.  

Jake Yamashita, pääjohtaja ja toimitusjohtaja, sanoo: "Vuonna 2020 asetimme ESG-aloitteet tuleviksi taloudellisiksi tavoitteiksi, jotka ovat yksi kahdesta koko yritystä koskevasta johdon tavoitteesta tavanomaisten taloudellisten tavoitteiden ohella. Tämä sijoitus on osoitus Ricohin jatkuvasta ja nopeutetusta sitoutumisesta kestävyyteen, kuten ESG-indikaattoreiden sisällyttämisestä johdon palkitsemiseen ja aktiivisesta lobbauksesta ilmastonmuutostoimien puolesta liittymällä keskusteluun uusiutuvasta energiasta Japanin hallituksen kanssa.

Ricohin lähestymistapa kestävyyteen on pyrkiä kestävään yhteiskuntaan kolmen P:n tasapainon avulla – taloudellinen vauraus (prosperity), yhteiskunta (people) ja ympäristö (planet). Tämän toivotun yhteiskunnan toteuttamiseksi Ricoh on tunnistanut seitsemän olennaista asiaa kahdella alueella, "Sosiaalisten kysymysten ratkaiseminen liiketoiminnan avulla" ja "Vankka hallintoinfrastruktuuri", ja asettanut 17 ESG-tavoitetta liittyen materiaaliin näiden kysymysten ratkaisemiseksi.

Ricoh aikoo jatkossakin edistää sosiaalisten kysymysten ratkaisemista ja kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista liiketoimintansa kautta.

Lisätietoa

2023 Global 100

Ricoh Group’s commitment and recognition

Ricoh Group’s seven material issues and SDGs

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy