Ricoh vastaanottaa Solar Impulse Efficient Solution Labelin GreenLine-tulostusratkaisusta
24.05.2021

Ricoh vastaanottaa Solar Impulse Efficient Solution Label -merkin GreenLine-tulostusratkaisusta

Ricoh Europe, Lontoo, 24.5.2021 – Ricoh Industrie France on palkittu Solar Impulse Foundationin Solar Impulse Efficient Solution Label -merkinnällä GreenLine -tulostusratkaisustaan. Tunnustus saatiin ulkopuolisten riippumattomien asiantuntijoiden suorittaman ja todennettuihin standardeihin perustuvan arvioinnin perusteella.

Ricoh receives Solar Impulse Efficient Solution Label for its GreenLine printing solution

Osana konsernin sitoutumista kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseen  ja kiertotalouden toteutumiseen, Ricoh pyrkii vähentämään tuotevalmistuksen uusien resurssien panosta 50 prosentilla vuoteen 2030 mennessä ja 93 prosenttia vuoteen 2050 mennessä. GreenLine-tulostusratkaisu  auttaa edistämään tätä tavoitetta  keräämalla  ja kierrättämällä käytettyjä osia käytöstä poistetuista laitteista, jotka on valmistettu uudelleen ja kierrätetty tuotantolinjalla.

Saadakseen Solar Impulse Efficient Solution Label -merkin, Ricoh Industrie Francen GreenLine-tulostusratkaisun riippumaton asiantuntijaryhmä teki perusteellisen arvion viiden kriteerin mukaisesti, jotka kattavat kolme pääaihetta: toteutettavuus, ympäristö ja kannattavuus.

Kaikki merkityt ratkaisut ovat osa #1000solutions portfoliota, jonka Solar Impulse Foundationin puheenjohtaja Bertrand Piccard esittelee liike-elämän ja hallituksen päättäjille. Aloitteen tavoitteena on edistää kunnianhimoisempia ympäristötavoitteita ja nopeuttaa näiden ratkaisujen laajamittaista täytäntöönpanoa. 

Lisätietoja saat täältä.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy