Ricohille arvokas design-palkinto Accessibility App-sovelluksesta
17.10.2017

Ricohille arvokas design-palkinto Accessibility App-sovelluksesta

Ricoh Europe, Lontoo, 17.10.2017 – Ricoh ilmoitti tänään voittaneensa Good Design -palkinnon Accessibility App -käytettävyyssovelluksellaan.

Palkinto annetaan kattavan suunnittelun edistämisjärjestelmän tietojen perusteella. Järjestelmä tunnistaa yrityksen, joka toimii järjestelmällisesti näkövammaisten laitekäytön auttamiseksi.  

Accessibility App on samalla tavalla helppokäyttöinen kuin Ricohin 10.1 tuuman Smart Operation Panel -älypaneeli. Se auttaa näkövammaisia ja heikkonäköisiä käyttämään Ricohin monitoimitulostinta (MFP) tehokkaasti. Lisätietoja:

  • Entistä isommat painikkeet, fontit ja kirjainmerkit. 
  • Vastavärejä on helpompi lukea näytöstä.
  • Kontrastin tasot on optimoitu.
  • Talkback-tekniikka antaa käyttäjille palautetta. 

Ricoh Visual panel
Sovellus on samalla tavalla helppokäyttöinen kuin Ricohin Smart Operation Panel -älykäyttöpaneeli.

Tuomariston mukaan Ricohin sovellus on alusta pitäen suunniteltu loogisesti ja huolellisesti näkövammaisten käyttäjien mielipiteitä kuunnellen. ”Ricohin sovellus on luotu muuttamatta perinteisten monitoimilaitteiden käytettävyyttä, ja siihen on lisätty älylaitteista tuttuja toimintatapoja, joten se tuntuu käyttäjille turvalliselta ja intuitiiviselta.”

Javier Diez Aguirre, varatoimitusjohtaja, konsernimarkkinointi, vastuullisuus ja ympäristö, Ricoh Europe: – Mielestämme tehokkuuden pitää olla kaikkien käytettävissä, ja siksimonitoimilaitteemme suunnitellaan intuitiivisiksi ja helppokäyttöisiksi. Accessibility App -sovelluksen avulla näkövammaisenkin on helppo käyttää Ricohin monitoimilaitteita. Se auttaa luomaan aidosti digitaalisia työympäristöjä, joissa kaikenlaiset työntekijät voivat toimia. 

Lisätietoja on osoitteessa www.ricoh-europe.com/accessibility.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy