Ricohille on myönnetty korkeimman Gold-luokan tunnustus S&P Globalin kestävän kehityksen luokituksissa
03.02.2022

Ricohille on myönnetty korkeimman Gold-luokan tunnustus S&P Globalin kestävän kehityksen luokituksissa

TOKIO, 3. helmikuuta 2022 - S&P Global, yksi maailman johtavista yritysluokittajista, on myöntänyt Ricohille korkeimman Gold-luokan tunnustuksen kestävyysluokituksissa.

 Ricohille on myönnetty korkeimman Gold-luokan tunnustus S&P Globalin kestävän kehityksen luokituksissa

S&P Global arvioi vuosittain maailmanlaajuisesti suurten yritysten kestävyyttä kolmella alueella: talous, ympäristö ja yhteiskunta. Se antaa tunnustusta erinomaisista kestävyysponnisteluista valituille yrityksille myöntämällä kulta-, hopea- ja pronssiluokan palkinnot kussakin toimialaryhmässä. S&P Global arvioi tänä vuonna noin 7 500 yritystä 61 toimialalla maailmanlaajuisesti, ja kultaluokkaan kuuluu 75 yritystä, jotka ovat 1 % arvioiduista yrityksistä.

Ricoh kuuluu tietokoneiden ja oheislaitteiden sekä toimisto-elektroniikan toimialaan, johon valittiin yksi kultaluokan, neljä hopealuokan ja kaksi pronssiluokan yritystä. Tällä toimialalla Ricoh sai parhaan pistemäärän* 10 kategoriassa: Riskien- ja kriisinhallinta, toimitusketjun hallinta, innovaatioiden hallinta, ympäristöraportointi, tuotehallinta, ilmastostrategia, sosiaalinen raportointi, kykyjen houkuttelu ja sitouttaminen, yhteiskuntakansalaisuus ja sosiaalinen panos sekä elämiseen riittävä palkka, mikä vastaa tämän vuoden kultaluokan sijoitusta.

Tämä on Ricohin ensimmäinen Gold Class -tunnustus, jota seurasivat aiemmat tunnustukset hopealuokka vuonna 2021 ja pronssiluokka vuosina 2019 ja 2020.

Ricoh on tunnistanut seitsemän olennaista asiaa, asettanut 17 ESG-prioriteettitavoitetta ja sisällyttänyt ne konsernin liiketoimintastrategioihin. Ricoh edistää kansainvälisen yhteisön sopimien kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista ratkaisemalla sosiaalisia kysymyksiä liiketoiminnan avulla ja toteuttamalla kestävän yhteiskunnan.

Lisätietoja Ricohin ESG-palkinnoista ja -tunnustuksista löydät täältä.

*12. marraskuuta 2021 alkaen

Aiheeseen liittyvät linkit

The Sustainability Yearbook - 2022 Rankings

Ricoh’s Approach to Seven Material Issues and ESG Targets 

Ricoh's Commitment to Society and ESG Index Inclusion and Recognition

Aiheeseen liittyviä uutisia

Ricoh included in the Dow Jones Sustainability World Index for two consecutive years

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy