Ricohin kumppanuus BDT Print Median kanssa laajentaa pitkien arkkien käyttöä
16.01.2018

Ricohin kumppanuus BDT Print Median kanssa laajentaa pitkien arkkien käyttöä

Ricoh Europe, Lontoo, 16.1.2018 – Tulostuspalveluyritykset pääsevät vastaamaan tehokkaasti asiakkaidensa vaatimuksiin pitkille arkeille tulostamisesta Ricoh Pro™ C9100- ja Ricoh Pro™ C7100 -sarjojen arkkisyöttöisten väridigipainokoneiden avulla. Uutinen on tulosta Ricohin kumppanuudesta saksalaisen käsittelyasiantuntijan BDT Print Median kanssa.
BDT Print Media Partnership
BDT:n VX370 on tehokas pitkien arkkien syöttöratkaisu yrityskäyttöön
Integroimalla BDT:n VX370 Feeder -syöttölaitteen arkinsyöttöjärjestelmään yritys saa käyttöönsä tehokkaan ratkaisun pitkienkin arkkien syöttöön. Ratkaisu tukee monenlaisten materiaalien tehokasta suurtuotantoa. Esimerkkeinä vaikkapa vaakasuuntaiset A4-lehtiset, esitteet, julisteet ja kuusisivuiset A4-kansiot. 

VX370 Feeder käyttää lajitteluun BDT:n patentoitua tyhjiötöntä Tornado-tekniikkaa, joten sillä voi käsitellä hyvin monenlaisia materiaaleja, joiden neliömassa on 60–400. Laitteen nosto- ja kuljetusmekanismi käsittelee varovasti ja luotettavasti pinnoitettua ja pinnoittamatonta paperia sekä pintakäsiteltyjä ja synteettisiä materiaaleja. 

Sillä voi käsitellä jopa 700 mm pitkiä arkkeja ja 500 mm korkeita pinkkoja. Laitteen toistomuisti tukee tuottavuutta vähentämällä vaihtoihin kuluvaa aikaa. 

Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja Eef de Ridder: – VX370 Feeder tukee yrityksiä, jotka tarvitsevat todella tehokkaan syöttöratkaisun ja käsittelevät joustavasti monia erilaisia pitkiä materiaaleja ja sovelluksia. Se avaa uusia markkinamahdollisuuksia ja edistää tuottavuutta sekä kannattavuutta.

BDT Print Median toimitusjohtaja Ralf Hipp: – Meistä on hienoa toimia Ricohin kumppanina ja tarjota heidän asiakkailleen joustava ja tuottava ratkaisu, joka tukee laadukasta tulostusta monille eri materiaaleille.

Lisätietoja on osoitteessa www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy