Ricohin mustesuihkuinnovaatio loistaa Hunkeler Innovationdays 2019 -tapahtumassa
19.12.2018

Ricohin mustesuihkuinnovaatio loistaa Hunkeler Innovationdays 2019 -tapahtumassa

Ricoh Europe, Lontoo, 19.12.2018 – Ricoh esittelee Hunkeler Innovationdays 2019 -tapahtumassa patenttipäätöstä odottavaa tekniikkaansa, joka auttaa tulostuspalvelujen tarjoajia lisäämään tuotantoaan. Rullasyöttöinen Ricoh Pro™ VC70000 -mustesuihkutulostin tekee kansainvälisen debyyttinsä Messe Lucernessa 25.–28.2.2019.
Ricoh Pro™ VC70000

Maailman suurimmassa rullasyöttöisen tulostuksen ammattilaistapahtumassa Ricoh esittelee patenttia odottavan Pro VC70000 -kuivaustekniikkansa, joka on suunniteltu peittävään tulostukseen ja estää materiaalin kupruilun. Laite tulostaa lähes 130 000 A4-painopintaa tunnissa ja tuottaa säännönmukaisen laadukasta painojälkeä Ricohin kehittämillä uusilla musteilla, jotka sopivat perinteisille pinnoitetuille offset-materiaaleille. Tätä ominaisuutta esitellään runsaan pinnoitettujen paperien sovellusvalikoiman avulla, johon sisältyy esimerkiksi 150 gsm:n materiaalille tulostettu 225 mm:n lankasidottu kovaselkäinen valokuvakirja sekä suoramainoksia ja lehtisiä.  

Kompakti Ricoh Pro™ V20000 edustaa joustavaa ja responsiivista rullasyöttöistä yksiväritulostusta. Se tekee esimerkiksi lääke-esitteiden ja liikemateriaalien, kuten laskujen, kauppakirjojen ja selosteiden, sekä kirjojen ja suorapostin tulostamisen kannattavaksi palveluntarjoajille. 

Ricoh Pro™ C9200 -digipainolaite edustaa tuottavaa, tuotantokuluja vähentävää arkkisyöttöistä väritulostusta. Pro C9200 -sarja perustuu menestyksekkääseen Ricoh ProTM C9100 -tulostustekniikkaan ja tarjoaa entistä paremman kuvalaadun ja erinomaisen kohdistuksen, joilla tukea liiketoiminnan kasvua.

Tehokkaan ja sujuvan jatkuva- ja arkkisyöttöisen tuotannon tueksi Ricoh esittelee vielä uusimpia ohjelmistotuotteitaan sekä Ricoh TotalFlow BatchBuilderin ja ProcessDirectorin erinomaisia ominaisuuksia.

Eef de Ridder, Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja: – Rullasyöttöisen tuotannon alustamme kasvaa kovaa vauhtia, ja meistä on hienoa esitellä ensi kertaa Pro VC70000 -järjestelmäämme sisältyvää mielenkiintoista tekniikkaa Hunkeler Innovationdays 2019 -osallistujille. Ricohin omien tekniikoiden, kuten ainulaatuisen kuivaustoiminnon ja uusien musteiden, yhdistelmä sopii offset-materiaaleille ja avaa lukuisia uusia tuotantomahdollisuuksia. 

Ricoh osallistuu kumppanikonferenssin aikana muiden laitevalmistajien kanssa Successful With Automation -paneelikeskusteluun ja saa jälleen kunnian sponsoroida DOXNET-luennot ja -verkostoitumistapahtuman. 

Lisätietoja on osoitteessa www.ricoh.fi.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy