Ricohin pääjohtaja esiintyy New Yorkin ilmastoviikolla
05.09.2018

Ricohin pääjohtaja esiintyy New Yorkin ilmastoviikolla

Ricohin Jake Yamashita on yksi pääpuhujista Bloombergin, Microsoftin, ZipCarin ja monen muun yhtiön johtajan rinnalla

TOKIO, 10.9.2018Ricoh Company, Ltd. on ilmoittanut, että yhtiön toimitusjohtaja Jake Yamashita on yksi New Yorkin ilmastoviikon pääpuhujista. Tämä on hänen ensimmäinen esiintymisensä USA:ssa. Yamashita kertoo puheessaan niistä monista keinoista, joilla Ricoh tekee ilmastonmuutoksen vastaista työtä, ja saaduista tuloksista. Ilmastoviikolla esiintyvät myös muun muassa Bloombergin, Microsoftin ja ZipCarin johtajat. Ilmastoviikkoa vietetään New Yorkissa 24.9.2018 alkaen.
0

– Ricohin missiona on pyrkiä erinomaisuuteen, parantaa elämänlaatua ja edistää kestävää kehitystä, Ricoh Company, Ltd:n toimitusjohtaja Yamashita sanoi. 

– Sitoutuminen tähän ei ole mikään uusia asia. Se on itse asiassa ollut osa globaalia visiotamme perustajastamme Kiyoshi Ichimurasta lähtien. Kääntäessämme katseen tulevaan olemme aina vain sitoutuneempia näihin tavoitteisiin ja tahdomme auttaa yrityksiä sekä yhteiskuntia toimimaan entistä fiksummin. Odotan innolla tätä tilaisuutta päästä kertomaan pitkästä kestävää kehitystä tukevasta perinteestämme ja kuulemaan muiden johtajien vastaavista kokemuksista New Yorkissa.

Ricoh tekee entistä enemmän kestävän kehityksen puolesta ympäri maailmaa. Ricoh on sitoutunut kahdeksaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteista (SDG), muun muassa edulliseen ja puhtaaseen energiaan, vastuulliseen kulutukseen ja tuotantoon sekä ilmastotoimiin. YK ennustaa maailman väkiluvun ohittavan yhdeksän miljardin rajapyykin vuoteen 2050 mennessä. Yamashita kertoo ilmastoviikolla tarkemmin Ricohin toimista niin Japanissa kuin muualla maailmassa näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.  

New Yorkin ilmastoviikkoa vietetään nyt kymmenettä kertaa. Sen järjestää kansainvälinen, voittoa tavoittelematon The Climate Group -organisaatio. Organisaatio tuo yhteen vahvoja yritys- ja valtioverkostoja, joilla on vaikutusvaltaa kansainvälisiin markkinoihin ja käytäntöihin, sekä rakentaa kommunikaatiolla kunnianhimoa ja vauhtia, joilla viedään innovaatioita ja ratkaisuja eteenpäin. 

Lue lisää Ricohin kestävän kehityksen periaatteista osoitteessa www.ricoh.com/sustainability/message/.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy