Ricohin pääjohtaja lavalla Reuters IMPACT 2022 -tapahtumassa
21.09.2022

Ricohin pääjohtaja lavalla Reuters IMPACT 2022 -tapahtumassa

Jake Yamashita on pääpuhuja tapahtumassa, jossa keskitytään siihen, miten maailmanlaajuinen liiketoiminta saadaan liikkeelle ilmastotoimien toteuttamiseksi 

TOKIO, 21. syyskuuta 2022 - Ricoh Company, Ltd. ilmoitti tänään, että sen toimitusjohtaja Jake Yamashita pitää pääpuhevuoron Reuters IMPACT 2022 -tapahtumassa otsikolla "Empowering employees to be ESG Advocates”.

Lontoosta 3. lokakuuta suorana lähetyksenä lähetettävässä puheenvuorossa Yamashita kertoo monista tavoista, joilla Ricoh torjuu ilmastonmuutosta oman liiketoimintansa kautta toteuttaakseen visiota "Fulfillment through Work" (täyttymys työn kautta), noudattaen samalla ”Spirit of Three Loves” perusperiaatetta (rakasta lähimmäistäsi, rakasta maatasi, rakasta työtäsi). Hän jakaa myös näkemyksensä työntekijöiden sitouttamisesta ja innostamisesta maailmanlaajuisesti asiakkaiden tukemiseen ja sitä, miten tämä hyödyttää laajempaa ESG-agendaa.

Maailmanlaajuisen tieto- ja uutistoimittajan isännöimä Reuters IMPACT -tapahtuma kokoaa maailman johtajia, suuryritysten johtoa ja tulevaisuuteen suuntautuneita edelläkävijöitä inspiroimaan, vauhdittamaan toimintaa ja kiihdyttämään innovointia sukupolvemme suurimman haasteen, ilmastohädän, ratkaisemiseksi. Reuters IMPACT -esityslista perustuu kuuteen keskeiseen teemaan: Energia, rahoitus, maatalous ja biologinen monimuotoisuus, rakennettu ympäristö, toimitusketjut ja liikenne sekä yhteiskunta ja oikeudenmukaisuus. Ricoh kutsuttiin osallistumaan tähän tapahtumaan ensisijaisesti sen saavutusten ja pitkän historian ansiosta, jonka aikana se on käsitellyt ympäristökysymyksiä.

20220921 Ricohin toimitusjohtaja lavalla Reuters IMPACT 2022 -tapahtumassa

"Olemme vahvasti aikakaudella, jolloin työntekijöiden tuki ESG-toimintaohjelmalle on laajentunut pelkästä kannustamisesta välttämättömään", Yamashita sanoi. "Uskon, että työntekijät voivat itse vaikuttaa asiaan. Tapahtumat, kuten Reuters IMPACT, ovat olennaisen tärkeitä, koska niissä korostetaan tarvetta auttaa työntekijöitä ymmärtämään, miten heidän päivittäinen työnsä tukee tätä toimintaa ja missä se voi edistää innovaatioita kaikkien hyödyksi. Kun ihmiset tuntevat työnilon työssään, vapautuu runsaasti luovuutta. Luovuuden lisääntyminen antaa ihmisille mahdollisuuden ajatella päivittäisiä tehtäviä pidemmälle ja pohtia, miten heidän työnsä liittyy ympäristöön ja yhteiskuntaan. Odotan innolla, että pääsen esittelemään tätä näkemystä tapahtuman aikana ja jakaa omakohtaisia kokemuksia siitä, miten se hyödyttää työntekijöitä ja asiakkaita."

Tietoja Reuters IMPACT 2022 -tapahtumasta

  • Järjestetään 3. - 4. lokakuuta 2022
  • Muoto: johtajien huippukokous Lontoossa ja virtuaalinen maailmanlaajuinen lähetys.
  • Vapaa pääsy Reutersin IMPACT -livelähetykseen

https://events.reutersevents.com/reuters-impact-free-virtual-delegate

*Ricohin toimitusjohtajan Jake Yamashitan pääpuheenvuoro on 3. lokakuuta klo 12.00 – 12.20, 10.00 - 10.20 (BST)

Lisätietoja Reuters IMPACTista on osoitteessa https://events.reutersevents.com/impact

Lisätietoa

Ricohin kattava ESG-tiedonanto

https://www.ricoh.com/about/integrated-report/

Olennaista Ricoh-konsernin kannalta

https://www.ricoh.com/sustainability/materiality/

Ympäristönsuojelun ja voittojen saavuttaminen samanaikaisesti

https://www.ricoh.com/sustainability/environment/index.html

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy