Ricohin parannettu mustesuihkuinnovaatio keskittyy tuotannon ketteryyteen Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtumassa
06.12.2022

Ricohin parannettu mustesuihkuinnovaatio keskittyy tuotannon ketteryyteen Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtumassa

Joustavat tuotantojärjestelmät vastaavat haastaviin taloudellisiin ja toiminnallisiin paineisiin

Ricoh Europe, Lontoo, 6. joulukuuta 2022 – Ricohin uusinta teknologiaa, joka on kehitetty lisäämään lyhytsarjapainamisen joustavuutta, esitellään Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtumassa Luzernissa 27. helmikuuta - 2. maaliskuuta. Ricoh Pro™ VC70000e rullasyöttöinen mustesuihkupainokone on yksi järjestelmistä, jotka auttavat tuotantopainoyrityksiä selviytymään nykypäivän haastavista taloudellisista ja toiminnallisista paineista. Se on ensimmäistä kertaa esillä julkisesti kaikkialla maailmassa.

Ricoh Pro VC70000e esittelee tuotannon ketteryyttä Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtumassa.
Ricoh Pro VC70000e esittelee tuotannon ketteryyttä Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtumassa.

Suurimmassa maailmanlaajuisessa rullasyöttöisten erikoisalan tapahtumassa Ricohin palkitun portfolion uusin kehitysversio esittelee laiterunkoon, ohjelmistoon ja työnkulkuun tehdyt merkittävät päivitykset. Ne yksinkertaistavat tuotantoa, tukevat tuottavuutta, parantavat laatua ja tuotannon siirtymistä analogisista alustoista digitaalisiin alustoihin.

Ricoh Pro VC70000e -ohjelmistoversio sisältää tuotannon automaatiotyökaluja sekä business intelligence -ominaisuuksia Ricoh Pro Scannerin ja Ricoh Supervisorin™ kautta. Ricohin Automation Suite -ohjelmiston tekoälyn (AI) ja koneoppimisen (ML) hyödyt yksinkertaistavat toimintaa ja antavat enemmän palautetta tehokkaampaan päätöksentekoon. Ricohin oma pohjustustekniikka takaa korkealaatuiset tulokset ja laajentaa mustesuihkulle sopivien sovellusten valikoimaa parantamalla tulostuslaatua entisestään aiempaa terävämmillä yksityiskohdilla ja eloisammilla väreillä. Aikana, jolloin maailmanlaajuinen materiaalipula vaikuttaa paperivalintaan, pohjusteen kyky vakioida tulostuspinta takaa, että erinomaiset tulokset voidaan saavuttaa entistä useammalla eri materiaalilla. Pro VC70000e on päivitettävissä taaksepäin olemassa oleviin Pro™ VC70000 -malleihin. 

Ricoh Pro™ V20100 on kompakti ja joustava rullasyöttöinen mustavalkomustesuihkutuotantolaite. Sen avulla kaupalliset painotalot ja kirjapainot pystyvät tuottamaan kannattavasti muun muassa lääke-esitteitä, transaktiopainatusta, kirjoja ja suoramainontaa. 

Virtuaalisessa esittelytilaisuudessa esitellään Ricohin tulevan Pro Z75 B2 arkkimustesuihkupainokoneen tarjoamat mahdollisuudet. Tulevaisuutta määrittelevää teknologia käsittää Ricohin uusimmat tulostuspäät ja musteet, jotka tarjoavat arkkilaitteen edut alhaisilla käyttökustannuksilla, korkealla tuottavuudella, kuvanlaadulla ja mustesuihkun joustavuudella. Se tukee entistä tyypillisempiä lyhyitä sarjoja ja nopeuttaa siirtymistä offsetista digitaaliseen tuotantoon.

Ricoh Pro™ C9200 -digitaalinen painokone tarjoaa väriarkkipainokoneiden tuottavuuden sekä käyttökustannukset, mukaan lukien ensiluokkaisen alhaiset energiankulutustasot. Sillä voidaan joustavasti painaa räätälöityjä sovelluksia monenlaisille alustoille.

Sovellukset kirjoista, aikakauslehdistä ja suoramainonnasta B2-julisteisiin, lahjakortteihin ja pakkauksiin tuovat esiin Ricohin järjestelmien tulostuslaadun, tuotannon monipuolisuuden ja kaupalliset mahdollisuudet.

Ricoh ProcessDirector tukee tehokasta ja virtaviivaista jatkuvan syötön ja arkkipainokoneiden tuotantoa. 

EDGE – Ricohin tuottama liiketoiminnan kehittämisen konsultointi tarjoaa neuvoja ja jatkuvaa tukea. EDGE tarjoaa keskeisiä työkaluja ja koulutusta tehokkaiden liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelmien laatimiseen, uusien liiketoimintamahdollisuuksien avaamiseen ja sijoitetun pääoman tuoton saavuttamiseen Ricohin kanssa.

Eef de Ridder, Vice President, Graphic Communications, Ricoh Europe, sanoo: "Ricohin nopeasti kehittyvä valikoima tarkoituksenmukaisia ja oikea-aikaisia tuotantomustesuihku- ja arkkisyöttöisiä tuotantotulostusjärjestelmiä antaa painoille mahdollisuuden muuttaa toimintavalmiuksiaan tehokkaasti ja luottavaisesti. Ne voivat tutkia uusia mahdollisuuksia jatkuvasti parannettujen ohjelmistoratkaisujen ja EDGE-konsulttien näkemyksien avulla. Ricohin kattava ratkaisutarjonta auttaa tuottamaan korkealaatuisia painotuotteita kaikilla sarjapituuksilla ja voittamaan samalla nykypäivän markkinoiden haasteet. Siksi ei ole yllätys, että Ricoh on vakiinnuttanut asemansa nopeiden mustesuihkujärjestelmien johtavana valmistajana sekä maailmanlaajuisesti että Euroopan markkinoilla.

Lisätietoja: www.ricoh.fi.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy