Slovenia Post laajentaa kirjoihin, esitteisiin ja kasvattaa tuotantoaan kahden Ricoh Pro™ VC40000s:n avulla
28.04.2021

Slovenia Post laajentaa kirjoihin, esitteisiin ja kasvattaa tuotantoaan kahden Ricoh Pro™ VC40000s:n avulla

Ricoh Europe, Lontoo, 28.4.2021 – Slovenia Post on investoinut toiseen tuotantolinjaan Slovenian Ljubljanassa vain kuusi kuukautta sen jälkeen, kun se oli käynnistänyt uuden painotuotannon Zagrebissa Kroatiassa Ricoh Pro VC40000 -rullasyöttöisen nelivärituotantolinjan avulla.

Slovenia Post expands into books, brochures and elevated production with two Ricoh Pro™ VC40000s
Slovenia Postin toimitusjohtaja Vili Hribernik tähtää uusille alueille toisella Ricoh Pro VC 40000 :lla.
Kansallisessa omistuksessa oleva tuotantolaitos valitsi Ricoh-teknologian yhdistettynä ohjelmistoihin ja viimeistelyratkaisuihin tuodakseen transaktio- ja muuttuvan tiedon tulostusosaamisensa Kroatian -markkinoille. Se mahdollisti myös tuotannon laajentamisen kirjojen ja esitteiden valmistamiseen. Pro VC40000:n kustannustehokkuuden, korkean laadun, tuottavuuden ja materiaalivalikoiman yhdistelmä oli avainasemassa päätöksenteossa. Yhtä tärkeä oli Slovenia Postin suhde Ricohiin ja sen alueelliseen edustajaan Eurocopiin.
"Halusimme vakiinnuttaa läsnäolomme Kroatiassa ja työskentelimme yhdessä Ricohin ja Eurocopin kanssa täydellisen loppuratkaisun löytämiseksi, joka aluksi keskittyi siihen, että voimme helposti siirtyä vaihtelevasta datatulostuksesta transaktiopainatukseen", taustoittaa Slovenia Postin toimitusjohtaja Vili Hribernik: "Sitten meille näytettiin, kuinka korkea laatuinen painatus ja käytettävissä oleva materiaalivalikoima olisi ihanteellinen kirjoille ja esitteille. Meitä jopa tuettiin myöhemmin voittamaan useamman miljoonan kirjan tilauksen kansallisen koulukirjan tarjoajan kanssa. Tämä auttaa meitä saamaan nopean tuoton  investoinneille."

Ensimmäisen täydellisen tuotantolinjan loppuasennus onnistui niin hyvin, että Ljubljanassa seitsemän vuotta vanhan jatkuvasyöttöisen linjan tilalle valittiin identtinen ratkaisu. Kun transaktio- ja muuttuvan datapainatuksen tuotantoa on ensin kasvatettu, se auttaa Slovenia Postia perustamaan uutta liiketoimintaa kirjoihin ja esitteisiin kotialueellaan.

Vili Hribernik lisää: "Saimme laajaa apua kaikkien niiden elementtien tunnistamiseen, joita tarvitsimme luodaksemme täydellisen ratkaisun, joka sopii meille, työmäärällemme ja vastaa asiakkaidemme tarpeisiin. Zagrebin asennus sujui niin hyvin ja on saavuttanut niin myönteisiä tuloksia, että halusimme toistaa sen Ljubljanassa. Meitä tuettiin joka askeleella, ja se antoi meille itseluottamusta toteuttaa kunnianhimoiset suunnitelmamme."

Clive Stringer, Director Continuous Feed and High End Software Sales, Ricoh Graphic Communications, Ricoh Europe, kommentoi: "Suhteet ovat elintärkeitä. Slovenia Post luotti Ricohiin sekä Eurocopiin ja investoi Pro VC40000:een parantaakseen tuotannon laatua ja laajentuakseen uusille markkinoille. Sitten, vain kuusi kuukautta myöhemmin, sen perusteella kuinka hyvin asennus oli sujunut, se päätti parantaa Ljubljana-toimintaansa samalla tekniikalla. Olemme ylpeitä siitä, että olemme auttaneet Slovenia Postia ottamaan näin rohkean askeleen näinä haastavina aikoina, ja tuemme sitä jatkossakin, koska se maksimoi nyt tarjolla olevat mahdollisuudet."

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy