Sovellusten monipuolisuus korostaa mustesuihkutuotannon joustavuutta Hunkeler Innovationdays -tapahtumassa
14.02.2023

Sovellusten monipuolisuus korostaa mustesuihkutuotannon joustavuutta Hunkeler Innovationdays -tapahtumassa

Kävijöiden intohimoa tulostusta kohtaan herättävät elinvoimaiset, korkealaatuiset suoramainokset, aikakauslehdet, esitteet ja julisteet

Ricoh Europe, Lontoo, 14. helmikuuta 2023 – Ricohin osastolla kävijät näkevät Ricohin johtavan mustesuihkutekniikan avulla hienoja, erottuvia värisävyjä ja terävää tekstiä Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtumassa, Messe Luzernissa, Sveitsissä, 27.2.–2.3.

Julisteet, kuten tämä, jonka on kuvannut arvostettu autokuvaaja James Lipman, tulostetaan livenä Pro VC70000e -laitteella.
Julisteet, kuten tämä, jonka on kuvannut arvostettu autokuvaaja James Lipman, tulostetaan livenä Pro VC70000e -laitteella.

Messuosastolla tulostetaan arvoautojen, kuten Bentleyn, Rolls Roycen ja Porschen, julistekuvia, jotka on ottanut tunnettu autovalokuvaaja James Lipman. Kuvat tulostetaan Burgo EVO Next Satin -paperille uudella Pro VC70000e -laitteella, joka saa julkisuuteen ensiesittelynsä messuilla. 

Muita Ricohin osastolla nähtäviä sovelluksia, jotka on tuotettu Pro™ VC70000 -sarjan tekniikalla, ovat muun muassa: 

  • 32-sivuinen muotilehti Colour Creative Fedrigoni Freelife Symbol Gloss -paperilla, jossa on korkealaatuinen kuva ja rikas värintoisto.
  • 24-sivuinen häävalokuvakirja UPM Digital Finesse Premium -paperilla, joka tallentaa arvokkaat hetket yksityiskohtaisesti ja tarkasti.
  • 94-sivuinen Cult of Porsche -kirja, joka sisältää poikkeuksellisen kauniita kuvia huipputehokkaasta automerkistä Arctic G-Print Smooth -paperilla 250 g/m2 kansi- ja 200 g/m2 tekstisivuilla. 

Sander Sondaal, Director Commercial Print Sales, Graphic Communications, Ricoh Europe, sanoo: "Kilpailukykyisten kaupallisten painotalojen on oltava varmoja siitä, että ne voivat vastata mahdollisimman moniin töihin, painospituudesta tai sisällön vaihtelusta riippumatta. Ricohin mustesuihkutuotevalikoima pystyy hallitsemaan nämä perustavanlaatuiset toiminnalliset tarpeet ja tuottaa samalla korkealaatuisia teksti- ja kuvatuloksia, jotka tuottavat kiehtovaa tulostetta ja vaativat huomiota. Luottamus siihen, että laatu on johdonmukaisesti toistettavissa, on myös perusedellytys luotettavan palvelun laajentamiselle. 

"Hunkeler Innovationdays -tapahtumassa kävijät näkevät myös upeita esimerkkejä siitä, mitä tulevalla ProTM Z75 B2 -arkkipainokoneella, joka tunnetaan myös lohikäärmeenä, voidaan tuottaa, sekä satulanidotun vihkon, joka osoittaa kompaktin, mustavalko ProTM V20100 -kirjapainokoneen monipuolisuuden ja laadun. Esillä on myös joitakin inspiroivia näytteitä, jotka on tulostettu arkkipainokoneidemme palkitulla lippulaivamallilla Pro C9200:lla."

Jos haluat tavata Ricohin rullatulostamisen asiantuntijan, käy osoitteessa https://www.ricoh-europe.com/campaigns/hid23.

Lisätietoja on osoitteessa www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy