T 8 nykyaikaistaa painotuotantonsa Venäjän ensimmäisillä Ricoh Pro™ VC20000- ja Pro™ V20000 -mustesuihkutulostimilla
06.01.2022

T 8 nykyaikaistaa painotuotantonsa Venäjän ensimmäisillä Ricoh Pro™ VC20000- ja Pro™ V20000 -mustesuihkutulostimilla

Ricoh Europe, Lontoo, 6. tammikuuta 2022  –  Venäläinen digitaalinen kirjapaino T 8 on  nykyaikaistanut koko painotuotantonsa Ricohin digitaalisten tulostusratkaisujen avulla – mukaan lukien maan ensimmäiset Ricoh  Pro™ VC20000 ja Pro™ V20000 nopeat mustesuihkujärjestelmät.

 T 8 nykyaikaistaa painotuotantonsa  Venäjän ensimmäisillä  Ricoh  Pro™ VC20000- ja  Pro™ V20000 -mustesuihkutulostimilla
Sergei Boev, T 8, Technical Director, kolmen Ricoh Pro V20000s nopean mustesuihkutulostimen kanssa.

Moskovassa sijaitseva Venäjän suurin book-on-demand -palveluntarjoaja on kehittänyt menestyksekkään alustan, jonka avulla kustantamot ja verkkokauppiaat voivat siirtää tuotannon painopisteen suurista volyymeista nopeaan tilauksesta tulostukseen.

Ensimmäisessä Ricohin kanssa tekemässään investoinnissa T 8 valitsi kaksi Ricoh Pro V20100 -mustesuihkupainokonetta, yhden Pro™ VC20000 -värimustesuihkupainokoneen ja kaksi Ricoh Pro™ C9200 -väriarkkipainokonetta (kirjankansia varten). Ne todettiin tehokkaimmiksi saatavilla oleviksi ratkaisuiksi nopean, reagoivan, hyvin yhteensopivan ja optimoidun tuotantoympäristön luomiseksi.

Neljä kuukautta kestänyt digipainatuksen uudistamisprojekti, yksi Venäjän suurimmista, saatiin päätökseen ilman tuotantokatkoksia.

Sergei Boev, Technical Director, T 8, kommentoi: "Halusimme luoda tuotantoon yhdenmukaisuutta ja mahdollisuuden suunnitella painojaksoja joustavasti.  Aiemmat ratkaisumme olivat kaikki keskenään erilaisia, joten meidän oli määriteltävä asetukset kutakin järjestelmää varten, ja töiden siirtäminen oli mahdotonta. Meidän piti peruuttaa työ, tehdä uudet asetukset ja sitten siirtää työ. Aina ei myöskään ollut mahdollista tuottaa yksittäisiä kirjoja tehokkaalla tavalla, mikä oli ristiriidassa tuotantokonseptimme kanssa. Toinen tekijä oli se, että kolmen viime vuoden aikana keskimääräiset painosmäärät ovat laskeneet 200 kappaleesta 30 kappaleeseen ja tilausten määrä kasvanut. Oli aika etsiä muita ratkaisuja."

Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales, Ricoh Europe Graphic Communications, lisää: "Tämä monimutkainen hanke oli Venäjän suurin yksittäisen toimittajan asentamana digitaalisen painokapasiteetin kokonaismäärällä mitattuna. Tämän seurauksena T 8 on luonut erittäin joustavan ja   herkästi reagoivan tuotantoympäristön huolellisesti harkitulla Ricoh-ratkaisujen yhdistelmällä. Yhdessä ne mahdollistavat sen, että toiminta pystyy vastaamaan tehokkaasti yhä monipuolisempaan tilausvalikoimaan."

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy