homeback to menu
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Teknologiavajeet nakertavat yrityskulttuuria keskikokoisissa yrityksissä

Lähes puolet eurooppalaisista toimistotyöntekijöistä koki yrityskulttuurinsa kärsineen koronarajoitusten vuoksi

Ricoh Europe, Lontoo, 18.2.2021Ricoh Europen uuden tutkimuksen mukaan pandemian aikana vaatimukset alittavat teknologiakokemukset ovat kuluttaneet yrityskulttuuria.

Tutkimuksessa pureuduttiin 632 eurooppalaisen toimistotyöntekijän etätyökokemukseen 250 - 999 työntekijän yrityksissä koronaviruspandemian aikana. Se paljastaa, että työntekijät tuntevat painetta olla enemmän verkossa etätyön aikana. Silti heillä on vaikeuksia pysyä motivoituneina ja he kaipaavat toimistossa kokemaansa toveruuden tunnetta.

Selkeä viestintä ja terve työsuhde ovat kannustavan yrityskulttuurin perusta. Kuitenkin 42 % työntekijöistä ilmoittaa yrityskulttuurinsa kärsineen tiimien aloittaessa etätyöskentelyn koronarajoitusten vuoksi. Huono viestintäteknologia verottaa myös yhteistyötä. Kolmanneksen (31 %) työntekijöistä on vaikea tuntea olevansa motivoituneita ja sitoutuneita etätyön aikana viestintä- ja teknologiaongelmien vuoksi, kun taas kaksi kolmasosaa (65 %) sanoo kaipaavansa vuorovaikutusta ja yhteistyötä kollegoiden kanssa kasvotusten.

Etätyöhaasteet ovat vaikuttaneet myös työntekijöiden stressiin. Lähes kolmannes (30 prosenttia) työntekijöistä sanoo, että heidän työnantajansa ovat painostaneet heitä olemaan enemmän verkossa etätyön aikana. Vastaavasti 31 prosenttia tuntee olonsa stressaantuneeksi etätyöskentelyssä ulkoisten tekijöiden, kuten perhevelvollisuuksien, vuoksi.

Työntekijät odottavat yritysten tukevan yksilöllisen työkokemuksen tarvetta, ja 67 prosenttia luottaa siihen, että heidän yrityksensä on avoimempi joustavalle työskentelylle pandemian jälkeen. Jotkin yritykset ovat jo alkaneet tehdä toimistosta turvallista mahdollista paluuta varten: 77 prosenttia työntekijöistä ilmoittaa työnantajiensa laatineen strategioita, joiden avulla toimistolle palaaminen on turvallista pandemian jälkeen. Kuitenkin vain 53 prosenttia työntekijöistä tuntee, että  työnantaja on säännöllisesti tiedustellut heidän tunteistaan ja huolenaiheistaan turvallisen työpaikan luomisessa.

Nicola Downing, COO, Ricoh Europe, kommentoi: "Vuosi 2020 oli muutosten vuosi kaikille, ja yhteistä selviytymiskykyämme on kiitettävä. Tämän ei kuitenkaan pitäisi estää yrityksiä jatkamasta työkokemuksen hiomista ja parantamista. Painopisteen on oltava ihmisten yhteenkuuluvuuden lisäämisessä riippumatta siitä, työskentelevätkö he kotona vai toimistossa.
Oikea teknologia  tekee yhteistyöstä ja yhteyksistä saumattomia, mikä kuroo umpeen sosiaalista  kuilua. Mutta loppujen lopuksi, harvat asiat voivat korvata työskentelyä lähellä kollegoitasi.  Siksi on tärkeää varmistaa, että toimistot ovat älykkäitä ja turvallisia. Myös työntekijöiden aito kuuleminen auttaa luomaan tätä tärkeää positiivista kulttuuria."  

Lataa keskikokoisille yrityksille omistettu raporttimme osoitteessa https://www.ricoh.fi/uutiset-tapahtumat/ricoh-insights

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:
Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi
Puh. 0207 370 300 (vaihde)

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi
Kotisivut: www.ricoh.fi 
Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 
Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 
Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy

Hajautetun digitaalisen työvoiman inspirointi

Hajautetun digitaalisen työvoiman inspirointi

Hyvä yrityskulttuuri auttaa edistämään työntekijöiden moraalia. Keskisuurissa yrityksissä tekniset puutteet kuitenkin vaikuttavat työntekijöiden kokemukseen ja vaarantavat tuottavuuden.